به گزارش خبرنگار ایرنا، سهیلا شیخی روز دوشنبه در نشستی با خبرنگاران با اشاره به اینکه به دلیل غیر رقابتی بودن عنوان جشنواره به مهرواره تغییر داده شد، اظهار داشت: این مهرواره به منظور احیای سنت ها و آیین های بومی و محلی و آشنایی نسل جدید با آنها و پرداختن به میراث گرانقدر گذشته و ایجاد فضایی پر از نشاط و شادی برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه این مهرواره در چهار بخش برگزار می شود، اضافه کرد: نمایش های آئینی و سنتی، نغمه ها و آواهای محلی، عروسک های نمایشی برگرفته از عروسک های بومی و سنتی از بخش های این برنامه است.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان افزود: این مهرواره با حضور گروه هایی از کردستان، کرمانشاه، ایلام، قم، لرستان، مرکزی و همدان برگزار می شود.
وی یکی از برنامه های این مهرواره را رونمایی از طرح عروسک های آیینی اعلام کرد و یادآور شد: 100 عروسک از عروسک های بومی و محلی سطح کشور به دبیرخانه ارسال شده که در طول برگزاری آن از تعداد منتخبی رونمایی خواهد شد.
شیخی با بیان اینکه 21 اثر در این مهرواره به اجرا در می آید، اضافه کرد: از تعداد آثار نهایی، هفت اثر مربوط به شهرستان های کردستان، هفت اثر شهرستان سنندج و هفت اثر هم مربوط به دیگر استان های شرکت کننده است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان گفت: با همکاری و حضور کودکان دبستان راضیه در ناحیه دو سنندج کارناوال گروه 200 نفری از کودکان در نخستین روز از برگزاری مهرواره حد فاصل میدان کوهنورد تا میدان امام شافعی برگزار می شود.
وی گفت: حضور شرکت کنندگان در این مهرواره در کارگاه های صنایع دستی و هنرهای بومی و سنتی و بازدید از خانه کُرد به منظور آشنایی با آیین های سنتی کردستان از جمله برنامه های جنبی این مهرواره است.
نخستین مهرواره منطقه دو کشوری با عنوان بووکه بارانه 7 و 8 آذر ماه امسال به میزبانی سنندج برگزار می شود.
در حال حاضر بیش از 40 هزار کودک و نوجوان در سطح استان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند.
9936/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.