مصطفی فتحی روز شنبه در حاشیه برگزاری مانور قطعی برق و جایگزینی برق اضطراری در سیستم های مخابراتی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در صورتی که دیزل ژنراتور هم از مدار خارج شود باتری های ذخیره برق وارد می شود که این باتری ها تا 10 ساعت انرژی ذخیره دارند.
وی اضافه کرد: با توجه به امکانات موجود در 2 مرکز مخابراتی شهرستان بانه شرکت مخابرات بانه برای مواقع بحرانی آمادگی کامل دارد.
وی تاکید کرد: مخابرات برای آمادگی در مواقع بحرانی تمهیداتی در نظر گرفته و در هنگام بحران ها برای مقابله با بحران ها و بلایای طبیعی آمادگی لازم را دارد.
به گزارش ایرنا برخی از نیروگاه ها برای تامین برق به صورت دائمی یا اضطراری از دستگاه های بسیار قوی از جمله دیزل ژنرواتور که قدرت زیادی دارد استفاده می کنند و سیستم های مخابراتی هم برای حفظ خطوط ارتباطی خود در مواقع بحرانی دیزل ژنراتور را وارد مدار می کنند که خطوط ارتباطی را به مدت طولانی فعال نگه می دارد.
شهرستان بانه 2 مرکز مخابراتی دارد که 44 هزار شماره را تحت پوشش قرارمی دهد. این شهرستان با 158 هزار نفر جمعیت در 270 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
7496/6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.