به گزارش ایرنا، مهرداد جوادی روز پنجشنبه در نشست با مدیر شرکت توسعه صادرات چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در این راستا باید تعدادی از هنرمندان صنایع‌دستی استان با حضور در بازار داغستان روسیه و شناسایی ظرفیت‌های آن، زمینه را برای انعقاد قراردادهای تجاری صنایع‌دستی فراهم کنند.

وی افزود: به‌ همین منظور تشکیل انجمن‌های صنایع‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌هایی در داغستان روسیه با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری ضروری است.

جوادی تصریح کرد: این استان با برخورداری از ۵۲ رشته صنایع‌دستی می‌تواند در بازارهای داغستان روسیه جایگاه مطلوبی داشته باشد.

مدیر شرکت توسعه صادرات چهارمحال و بختیاری نیز گفت: با راه‌اندازی انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع‌دستی می‌توان به درآمدهای پایدار صادراتی دست یافت.

غلامعلی پیوسته تاکید کرد: هم‌اینک به‌ علت تعرفه‌های بالا برای صادرات، اجناس در مرز به واسطه فروخته می‌شود.

وی یادآور شد: از مجموع بازار ۵۰۰ میلیارد دلاری روسیه نیم درصد به ایران اختصاص دارد و می‌توان با افزایش صادرات به سهم بیشتری از این بازار دست پیدا کرد.

پیوسته تصریح کرد: در صورت صادرات صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری به روسیه می‌توان زمینه رونق تجارت گردشگری و توریستم را فراهم کرد.

وی با اشاره به اهمیت تقویت حوزه توریست سلامت در ایران و چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ورود توریست‌های سلامت از کشورهای دیگر به اشتغال‌زایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی کشورو  استان کمک می‌کند.

پیوسته بیان کرد: برای راه‌اندازی انجمن صنایع‌دستی باید حداقل ۱۵ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری عضویت داشته باشند.

به گزارش ایرنا، زمینه خواهرخواندگی شهرکرد و داغستان روسیه فراهم شده است و با رفع کرونا و دعوت از مسوولان داغستان، این خواهرخواندگی به‌طور رسمی امضا می‌شود.

این خواهرخواندگی زمینه شکل‌گیری ارتباطات و همکاری در حوزه‌های گردشگری، صادرات و واردات کالا و خدمات، گردشگری سلامت و گردشگری علمی را فرهم می‌کند.

چهارمحال و بختیاری افزون‌بر ۱۲ هزار هنرمند صنایع‌دستی دارد که از این تعداد ۳ تا ۶ هزار نفر در فصل‌های مخلتف سال فعالیت می‌کنند.

هم‌اکنون ۵۲ رشته صنایع‌دستی شهری، روستایی و عشایری در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

بافته‌های‌داری مانند فرش‌بافی، گلیم‌بافی، جاجیم‌بافی و قالی‌بافی، چوقابافی، نمدمالی، کلاه‌مالی، گیوه‌دوزی، سرمه‌دوزی، منبت‌کاری، سفال‌گری، خورجین‌بافی، بافت سیاه‌چادر، قفل‌سازی، حجاری، گره‌چینی، احجام فلزی، خاتم و مشتقات آن‌ها از مهمترین صنایع‌دستی شهری، روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.