به گزارش ایرنا، علی اکبر صبا روز شنبه در حاشیه تجمع تعدادی از مردم و مالکان حریم رودخانه زاینده رود در شهرستان سامان افزود: گاهی در فضای مجازی مطرح شده که شرکت آب منطقه ای به مالکیت مردم در حاشیه رودخانه زاینده رود ورود پیدا کرده است، در حالی که ورود آب منطقه ای به این نقطه به منظور دخالت در مالکیت مردم نیست.
وی با اشاره به اهداف آزادسازی حریم رودخانه زاینده رود، تصریح کرد: مهار سیلاب، دسترسی برای حوادث غرق شدگی و حفاظت کمی و کیفی رودخانه از مهمترین اهداف ورود آب منطقه ای در این حوزه است.
صبا تصریح کرد: دغدغه و نگرانی اهالی حاشیه رودخانه زاینده رود را درک می کنیم و این اطمینان خاطر را به آنها می دهیم که در مناطقی که دارای سند مالکیت هستند ورود پیدا نمی کنیم.
معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری افزود: مناطقی که جزو انفال است و کسی سند مالکیت ندارد ساماندهی می شود و اولویت اجاره با مجاوران منطقه است.
صبا با بیان اینکه 80 درصد آزادسازی حریم زاینده رود در استان انجام گرفته است، اظهار داشت: این اقدام جز با همکاری مردم امکانپذیر نبود و فواید این آزادسازی نصیب مردم خواهد شد.
به گزارش ایرنا، روز شنبه حدود 80 نفر از مردم بخش زاینده رود شهرستان سامان نسبت به آزادسازی بستر رودخانه و تعطیلی طرح های خود با تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان ابراز نگرانی کردند که با قول مساعد مسئولان این تجمع خاتمه یافت.
65 کیلومتر از طول رودخانه زاینده رود در شهرستان سامان قرار دارد.
سامان در 20 کیلومتری شهرکرد قرار دارد.
7363/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.