سلیمانی سردبیر مشرق نوشت: توهین‌‌های سخیف {آن هم از منبر امام حسین (ع)} و از سوی کسانی که نفس شان با ذکر اهل بیت (ع) متبرک شده است خلاف ادب مورد انتظار است. بخصوص تهدید جناب سعید حدادیان به لشکرکشی خیابانی و رفتن مقابل خانه ظریف و هر مدل اعتراض داخلی دیگر به این سبک، شروع همان حرکتی است که دشمنان با اشتیاق انتظارش را می‌کشند.

به گزارش جماران، سلیمانی سردبیر مشرق  در شبکه اجتماعی اِکس نوشت:

یادداشت ظریف و پیشنهادات مذاکراتی او قطعا قابل نقد است و باید نقد شود؛ نقد محکم، مستدل و منطقی با فکت‌های تاریخی و مستند به تجربیات گذشته. هرچند او مسوولیتی ندارد، اما به عنوان یک دیپلماتِ با سابقه که چند دهه در مهمترین توافقات بین المللی نظام حضور داشته، از جایگاه کارشناسی می‌تواند نظر بدهد، ولو خلاف نظر ما باشد. اما انتظار از جناب ظریف هم استفاده از ظرفیت عظیم خود در راستای دیپلماسی عمومی و تبیین جنایات آمریکا و رژیم صهیونی است.

 اما... در طرف دیگر ماجرا

 توهین‌‌های سخیف {آن هم از منبر امام حسین (ع)} و از سوی کسانی که نفس شان با ذکر اهل بیت (ع) متبرک شده است خلاف ادب مورد انتظار است. بخصوص تهدید جناب سعید حدادیان به لشکرکشی خیابانی و رفتن مقابل خانه ظریف و هر مدل اعتراض داخلی دیگر به این سبک، شروع همان حرکتی است که دشمنان با اشتیاق انتظارش را می‌کشند. داخلی کردن این جنگ خواسته دشمن است. اگر تریبون دارید و صاحب تحلیل و نظر هستید، نقد کنید. تهدید و قشون‌کشی ره به ترکستان دارد.

لازمه حفظ خیابان و حضور یکپارچه مردم و حمایت از میدان، میدان‌داری افرادی است که الزامات شرایط جنگ و اتحاد مقدس ملی را بدانند. این تجمعات ملی و کارزاری برای دفاع از «ایران» است.

 

واکنش سردبیر مشرق به اظهارات هتاکانه سعید حدادیان علیه ظریف

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.