لیورپول در حالی باید به مصاف منچستریونایتد برود که این تیم با بحران مصدومیت مهاجمان نوک مواجه است.

جماران ورزشی؛ الکساندر ایساک، ستاره ۱۳۰ میلیون پوندی لیورپول، به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران، نبرد بزرگ فردا بین لیورپول و منچستریونایتد در اولدترافورد را از دست داد. این خبر بدترین اتفاق ممکن برای قرمزهای مرسی‌ساید بود؛ چرا که اشلوت بدون حتی یک مهاجم نوک تخصصی باید به مصاف شیاطین سرخ برود. پیش از این، هوگو اکیتیکه هم به دلیل پارگی تاندون آشیل در جریان حذف از لیگ قهرمانان مقابل پاریس، فصل را از دست داده بود تا دست کادر فنی لیورپول در خط حمله کاملاً خالی بماند.

فصل اول حضور ایساک در آنفیلد، پس از انتقال رکوردشکن او از نیوکسل، به معنای واقعی کلمه فاجعه بوده است. مهاجم ۲۶ ساله سوئدی که در دسامبر با شکستگی پا رو‌به‌رو شده بود، از زمان بازگشت تنها ۵ بار به میدان رفته است. آمار او با ۱۳ حضور در ترکیب اصلی و تنها ۳ گل زده در لیگ برتر، به هیچ عنوان با برچسب قیمتی‌اش همخوانی ندارد. حالا قرار است اسکن‌های نهایی میزان دوری او از میادین را مشخص کنند، اما غیبت او در بازی مقابل یونایتد قطعی است. در کنار این بحران، محمد صلاح هم که همچنان با مصدومیت عضلانی دست‌وپنجه نرم می‌کند، در این بازی غایب خواهد بود؛ هرچند انتظار می‌رود او پیش از پایان فصل به میادین برگردد. 

 منچستریونایتد که در بازی رفت در آنفیلد ۲-۱ پیروز شده، به دنبال ثبت دبل تاریخی مقابل رقیب دیرینه است؛ آن هم در شرایطی که هر دو تیم برای تثبیت سهمیه لیگ قهرمانان می‌جنگند.

اما بمب خبری دیگر برای لیورپولی‌ها مصاحبه احساسی محمد صلاح بود. اسطوره ۳۳ ساله مصری که در پایان فصل با اتمام قراردادش از لیورپول جدا می‌شود، در گفتگو با استیون جرارد فاش کرد که تصمیمش برای رفتن قطعی است. صلاح در این باره گفت: «من حالا در آرامش هستم. به یاد دارم که استیون به خانه من آمد و یک شام و گفتگوی طولانی با هم داشتیم. نظر او برای من بسیار ارزشمند بود. خوشحالم که حالا از درِ باشگاه خارج می‌شوم و همان‌طور که جرارد گفت، بر اساس شرایط و تصمیم خودم می‌روم. زمان رفتن فرا رسیده است؛ من می‌خواستم موفق شوم و می‌خواهم تا همیشه در یاد هواداران این باشگاه باقی بمانم.»

صلاح پس از ۹ سال درخشش و تکرار نشدنی در پیراهن قرمز، تابستان امسال آنفیلد را ترک می‌کند تا فصلی جدید از زندگی حرفه‌ای خود را آغاز کند. هواداران لیورپول در حالی به استقبال بازی با یونایتد می‌روند که هم نگران وضعیت خط حمله تیم‌شان هستند و هم با بغض، آخرین بازی‌های پادشاه مصری را تماشا می‌کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.