قهرمان کشتی جهان درباره شرایط آمادگی ملی پوشان کشتی آزاد در ریاض توضیح داد.

جماران ورزشی؛ امیرحسین زارع ملی‌پوش کشتی آزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی، در پایان تمرین امروز  گفت: بعد از یک استراحت خوب، امروز اولین تمرین خود را انجام دادیم که تمرینی خوب و باکیفیت بود. شرایط خوب است و بچه‌هایی که وزن کم می‌کنند نیز از وضعیت مناسبی برخوردار هستند.

وی افزود: با اینکه زمان کوتاهی از مسابقات جهانی می‌گذرد، اما با اردوهایی که داشتیم، با آمادگی به این مسابقات آمده‌ایم و امیدوارم سربلند باشیم. 

زارع درباره رقبایش تصریح کرد: دو کشتی‌گیری که در مسابقات قهرمانی جهان حضور داشتند، یعنی نفر دوم و سوم جهان هم در این بازی‌ها هستند. شناخت خوبی از آنها دارم و می‌دانم کشتی‌های سختی پیش‌رو است. مردمی که انتظارشان از ما بالاست، لطف دارند و برای بهترین نتیجه و خوشحالی آنها تمام تلاش‌مان را انجام می‌دهیم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.