به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از همدان ؛ محمد میرزابیگی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در ملایر با اعلام مطلب فوق افزود: در دنیا مرسوم است به تعداد هر یک هزار نفر جمعیت حداقل چهار پرستار یا به ازای هر تخت بیمارستانی حداقل 2.5 پرستار و یا به ازای هر پزشک سه پرستار نیاز است.

وی خاطرنشان کرد: اگر جمعیت کشور تقسیم در هزار و ضرب ‌در حداقل سه شود درمی‌یابیم که ما با رقم بالای کمبود پرستار مواجه هستیم.

میرزابیگی اظهار داشت: هم اکنون 140 هزار نفر پرستار در کشور فعال هستند که اگر این تعداد پرستار را با مجموع دانشجویانی که در دانشگاه داریم، باز هم حدود 100 هزار نفر کمبود پرستار داریم.

وی افزود: این برای رفع کمبود فعلی است و هنوز بیش از 20 هزار تخت بیمارستانی که در این دولت ساخته شد به مجموع کمبودها اضافه نشده و اگر عرصه پرستاری جامعه نگر را حساب کنیم کمبود عجیب و قریب خواهد بود.

معاون پرستاری وزیر بهداشت و درمان با اشاره به مهم‌ترین اقدامات دولت برای رفع این کمبودها گفت: در دولت یازدهم 2 مرحله افزایش جمعیت پرستاری انجام شد و نسبت به شروع دولت ظرفیت دانشکده‌های پرستاری 2 برابر شد.

وی سطح‌بندی خدمات پرستاری مطابق با نیاز مردم به پرستاران را از دیگر اقدامات دولت عنوان کرد و افزود: خدمات پرستاری را به سطوح حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای تقسیم‌بندی کرده ایم.

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزایش 2 برابری در ظرفیت‌های تحصیلات تکمیلی را از دیگر اقدامات بیان کرد و گفت: از بخش غیردولتی دعوت می‌کنیم که در عرصه آموزش پرستاری به ویژه از جنس دانشگاهی و آموزش آکادمیک به کمک بیاید.

وی افزود: 193 دانشکده پرستاری در کشور وجود دارد که با توجه به 2 برابر شدن ظرفیت‌ها آموزش به ‌صورت دولتی به طور کامل پرشده است و باید ظرفیت‌های غیر دولتی به کمک ما بیایند.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 730698
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.