به گزارش ایرنا آیت الله غیاث الدین طه محمدی روز چهارشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی توسعه و تکمیل مصلای حضرت ابوالفضل(ع) ملایر اظهار کرد: هزینه های زیادی برای ساخت این مصلا صرف شده که باید با برنامه ریزی درست و استفاده از مهندسان مجرب معایب آن برطرف شود.
وی با بیان اینکه اشتباه های گذشته نباید در روند توسعه و تکمیل مصلا ادامه پیدا کند ابراز امیدواری کرد: با ورود مهندسان و پیمانکار جدید، مشکلات این طرح بزرگ رفع شده و به عنوان یکی از بهترین مصلاهای کشور خود را نشان دهد.
آیت الله طه محمدی خواستار همراهی و مشارکت مسئولان امر برای رفع مشکلات مصلای ملایر شد و افزود: هزینه های بیت المال نباید به هدر برود و روند ساخت به گونه ای ادامه پیدا کند که علاوه بر نمایان شدن زیبایی مصلا، گنجایش کافی برای حضور مردم را نیز داشته باشد.
امام جمعه ملایر نیز بر لزوم بکارگرفتن نکته نظرات نماینده ولی فقیه در استان همدان شد و گفت: امیدواریم با ورود سرمایه گذار و خیر جدید برای توسعه و تکمیل مصلای ملایر، معایب و اشتباه های گذشته جبران و مصلی به زودی تکمیل شود.
حجت الاسلام محمدباقر برقراری بیان کرد: مرحله به مرحله کار توسعه و ساخت مصلای ملایر در دست اقدام است و نظارت های لازم صورت می گیرد.
وی تکمیل مصلای ملایر را در توسعه فرهنگی و امور مذهبی شهرستان موثر دانست و افزود: از فضای مصلا می توان برای اجرای برنامه های مختلف فرهنگی، مذهبی و مناسبت ها استفاده کرد.
مدیر طرح توسعه و تکمیل مصلای ملایر نیز بیان کرد: با توجه به اینکه ساخت و تکمیل این طرح به مدت هشت سال بلاتکلیف مانده بود، پس از مشورت با امام جمعه ملایر و مسئولان شهرستان تصمیم بر ادامه ساخت و تکمیل مصلی ملایر گرفتم.
حسین بخشی گفت: فضای فعلی مصلای ملایر چهار هزارو 500 مترمربع است که فضاهای محوطه مصلا شامل گورستان به متراژ هفت مترمربع، منازل مسکونی اطراف به طول 6 هزارو 500 مترمربع و یک هزارو 200 مترمربع خیابان و ورودی مصلی اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: با اضافه شدن این فضاها مساحت مصلا به 23 هزار مترمربع خواهد رسید و به عنوان یکی از بزرگترین مصلا های کشور معرفی خواهد شد.
این خیر ملایری گفت: در حال حاضر برای اجرای طرح توسعه مصلای ملایر قرارداد با یکی از پیمانکاران آستان قدس رضوی منعقد شده و از معماری های استاندارد و به روز استفاده خواهد شد.
بخشی بیان کرد: تاکنون برای ساخت مصلی بیش از 20 میلیارد ریال هزینه شده که این هزینه ها از محل کمک های مردمی و خیران این شهرستان بوده است.
وی افزود: برای ادامه ساخت و تکمیل مصلی بین 150 تا 200 میلیارد ریال هزینه می شود که با خرید منازل مسکونی اطراف مصلا این هزینه به بیش از 300 میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.
بخشی خواستار همکاری و حمایت بیشتر مسئولان این شهرستان در تسریع در روند توسعه و تکمیل مصلای ملایر شد و اظهار کرد: طبق برنامه زمان بندی شده مقرر شد فاز نخست این طرح تا محرم امسال و فاز دوم نیز محرم سال آینده به بهره برداری برسد.
عملیات اجرایی ساخت مصلی حضرت ابوالفضل(ع) ملایر از سال 1384 آغاز شد که به دلیل برخی مسایل همچون قرار گرفتن منازل مسکونی و گورستان در حریم مصلا، روند ساخت این طرح در بلاتکلیفی ماند.
از ابتدای شروع ساخت مصلی ملایر 16 میلیارد ریال اعتبار از محل بودجه ها و اعتبارات دولتی شهرستان، استانی، شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و اداره اوقاف و امور خیریه ملایر و همدان و هفت میلیارد ریال هم از طریق کمک های مردمی هزینه شد.
در فصول گرم سال از مصلای حضرت ابوالفضل(ع) ملایر برای برپایی نماز جمعه استفاده می شود.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
1181/7528
خبرنگار: معصومه موسوی***انتشار دهنده:الهام تدین
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.