علیمردان طالبی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: ریزش باران و بروز سیلاب در روزهای دوشنبه تاکنون به بخشی از تاسیسات زیربنایی و شریان های حیاتی، واحدهای مسکونی و تجاری و سایر بناها، بخش کشاورزی، دامداری، شیلات و امور عشایر خسارت زد.

وی اضافه کرد: همچنین این سیلاب خسارت هایی را نیز به وسایل نقلیه، راه های ارتباطی و تجهیزات و امکانات وارد کرده و تیم های امدادی به ۲ هزار و ۱۲۶ تَن در چند روز گذشته امداد رسانی کردند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان افزود: طبق اعلام جمعیت هلال احمر به ساکنان واحدهای دچار آبگرفتگی در شهرستانهای نهاوند، ملایر، اسدآباد، کبودراهنگ و تویسرکان امداد رسانی شد که میزان خسارت به خانه ها در حال ارزیابی است.

طالبی گفت: در بخش کشاورزی به مزارع، باغ ها، جاده های بین مزارع، اصطبل ها و جایگاه های دام، طیور، شیلات و علوفه خسارت وارد شده که هم اینک میزان خسارت به طور دقیق محاسبه نشده است.

وی بیان کرد: در بخش جاده و راه های مواصلاتی نیز خسارت هایی به آنها به ویژه پل ها وارد شده است و برای کنترل سیلاب و جلوگیری از آبگرفتگی مناطق مسکونی تعدادی از پل ها نیز تخریب شدند.

مدیرکل مدیریت بحران همدان افزود: بروز آسیب به ۱۶۰ کیلومتر جاده اصلی و فرعی و ۱۸ دستگاه ماشین آلات سنگین راهداری نیز به مدیریت بحران گزارش شده است.

وی اضافه کرد: هشدارهای لازم به دستگاه های عضو مدیریت بحران داده شد همچنین نشست فوق العاده اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در شهرستان نیز به ریاست فرماندار تشکیل شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.