محمودرضا عراقی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: اختصاص این میزان اعتبار و لایروبی رودخانه‌ها توسط آب منطقه ای موجب باز شده مسیر آب و جلوگیری از انحراف آن به حاشیه رودخانه و ورود به منازل شد.

وی اظهار داشت: بارندگی تا صبح امروز در ببیشتر شهرستان ها ادامه داشت و بیشترین میزان آن مربوط به نهاوند با ۱۲۱.۶ میلمتر سپس تویسرکان با ۱۱۳.۸ میلمتر  است که با حضور و تدبیر به موقع تیم مدیریت بحران در نهاوند از برون بحران جلوگیری شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان ادامه‌ داد: تیم مدیریت بحران شبانه روز با حضور در مناطق بحرانی به ویژه روستاهای «لیلان» و «بالا جوب» از رودخانه ها و مسیر سیلاب بازدید کردند.

عراقی اضافه کرد: در این منطقه هر چند سیلاب شاخه های درختان را حمل و در کنار پل انداخته و آب وارد روستا شده بود اما خسارت جدی وارد نشد؛ بنابراین با استفاده از بیل مکانیکی و پاکسازی و لایروبی دهانه، مشکل حل شد.

وی ادامه داد: هم اینک نمی توان آمار دقیقی از میزان خسارت سیل به استان همدان ارائه کرد بلکه باید بر اساس فهرست های پیش بینی شده، مولفه های مختلفی مورد ارزیابی قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته ۱۲۱ میلمتر آب باران را از استان همدان عبور دادیم و کمترین خسارت مالی به اهالی این استان وارد شد.

عراقی یادآوری کرد: اگر پیشتر رودخانه ها و دهانه پل ها لایروبی نشده بودند هم اینک به بسیاری از روستاها آسیب جدی وارد شده و احتمال تلفات جانی و مالی بالا می رفت.

وی با عنوان اینکه تجربه سیل فرودین امسال موجب شد که ما به خوبی این موضوع را مدیریت کنیم اظهار داشت: باز کردن سدها پیش از بروز سیلاب صورت گرفته بود و آنها ظرفیت ۱۰ میلیون متر معکعب آب را داشتند؛ هر چند مقرر شد که دوباره دریچه برخی سدها به منظور افزایش ظرفیت باز شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.