علیمردان طالبی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: سیلاب در همدان از جنس سیل به وجود آمده در مناطق جنوبی کشور نیست بلکه بیشتر به صورت آبگرفتگی نقطه ای رخ می دهد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان اضافه کرد: پهنه بندی خطر بروز سیل در این استان با توجه به مطالعات صورت گرفته در زمینه میزان باردندگی و سیلاب ها در 50 سال گذشته صورت گرفته است.
طالبی مثال زد: چنانچه رودخانه ای که در پهنه بندی خطر سیل قرار دارد 20 متر عرض داشته باشد و در صورت بارش شدید باران تا 180 متر عرض رودخانه را تحت تاثیر قرار می دهد، این 180 متر در پهنه بندی خطر سیل قرار گرفته و ایجاد تاسیسات و بنا در این محدوده ممنوع است.
وی گفت: هم اینک رودخانه گاماسیاب نهاوند در پهنه بندی خطر سیل قرار دارد و ساخت و ساز و ایجاد تاسیسات در حاشیه آن ممنوع شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان اضافه کرد: تنها می توان در این محدوده پارک، فضای سبز آلاچیق و تاسیسات موقت ایجاد کرد.
طالبی یادآوری کرد: منطقه کبودراهنگ نیز در پهنه بندی خطر بروز سیل قرار داشت که با ایجاد سیل بند، طرح های آبخیزداری و آبخوان داری و پخش سیلاب در بالا دست، این مشکل رفع شد.
وی گفت: جهت پیشگیری از آب گرفتگی نقطه ای نیز به بخشداران، شهرداران و دهیاران برای پاکسازی موانع عبور آب پیش از آغاز بارش ها هشدار داده شده تا از بروز خسارت های احتمالی پیشگیری شود.
7526/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.