به گزارش کمیته اطلاع رسانی چهلمین اجلاس جهانی گردشگری، «مایکل دی جیوواین» روز دوشنبه در سمینار بهره گیری گردشگری فرهنگی، در حاشیه چهلمین اجلاس جهانی گردشگری در همدان افزود: توسعه گردشگری نباید مقطعی باشد بلکه باید اهداف و برنامه ریزی ها برای توسعه گردشگری پایدار انجام شود.
وی با بیان اینکه بحث ما در مورد گردشگری پایدار است، اضافه کرد: سفر به سرتاسر جهان جزو علاقمندی مردم است و همین موضوع موجب توسعه گردشگری پایدار می شود.
استادیار دانشگاه وست چستر آمریکا با تاکید بر ضرورت تحول و چالش در گردشگری، عنوان کرد: این روند باعث حفظ ملت ها شده در حالیکه نتایج آن را نمی توان حدس زد.
وی با تاکید بر اینکه هدف این است که ببینیم نوآوری چه تاثیری بر جوامع دارد، اظهار داشت: ما یک تکامل فرهنگی داریم که جوامع بدوی به سمت جوامع متمدن حرکت کردند و آنچه که مهم است استفاده از نوآوری برای گردشگری فرهنگی است.
دی جیوواین تاکید کرد: در چند سال اخیر شاهد تحولات فناورانه هستیم و این تفکر به ما کمک می کند که در صنعت میراث فرهنگی و گردشگری سرمایه گذاری کنیم.
وی با تاکید بر توسعه گردشگری کشاورزی اظهار داشت: مردم زمان زیادی برای دیدن و یادگیری موضوعات جدید همچون نحوه تولید مواد غذایی می گذارند از همین رو می توان توسعه گردشگری کشاورزی و مواد غذایی را در دستور کار قرار داد.
این مدرس دانشگاه وست چستر آمریکا افزود: نگاه و دیدگاه گردشگران در حال تغییر است و این نوآوری ها هستند که خط فکری گردشگران را تغییر می دهد.
وی با تاکید بر نقش نیروی انسانی در صنعت گردشگری، اظهار داشت: همیشه نباید بر روی اقتصاد صنعت گردشگری تمرکز کرد بلکه باید به موارد مختلف چون فرهنگ گردشگری نیز توجه داشت.
دی جیوواین با اشاره به اینکه ما شاهد افزایش جهانگردی هستیم، بیان کرد: به واقع حفظ آثار تاریخی، پایداری مناطق گردشگری یک نوآوری است و امروزه پایداری گردشگری رو به فزونی است.
وی با اشاره به توجه یونسکو به میراث باستانی اظهار داشت: محورهای زیست محیطی و اقتصادی از مهم ترین موضوعات صنعت گردشگری است و ارزش گذاری به اکوسیستم می تواند جز منابع پایداری به شمار رود.
این استاد دانشگاه ادامه داد: نباید سودآوری بلند مدت را قربانی گردشگری کوتاه مدت کرد و از همین رو توجه به فناوری و گردشگری پایدار در این زمینه بسیار با اهمیت است.
وی با بیان اینکه گردشگری پایدار دارای مزایا و معایب است، ابراز کرد: اشتراک اطلاعات و فرهنگ می تواند در حفظ جوامع محلی کمک کند و یکی از ابعاد فرهنگی گردشگری استفاده از شبکه های اجتماعی است.
به گزارش ایرنا، سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) مستقر در شهر مادرید اسپانیا، از نمایندگی‌های سازمان ملل متحد در بخش گردشگری است که در رابطه با امور جهانگردی سیاست گذاری می کند و امروزه پیشتازترین و شناخته شده ترین سازمان بین المللی مرتبط با سفر و گردشگری در جهان است.
در حال‌ حاضر اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری 557 عضو هستند که جمهوری اسلامی ایران 16 عضو دارد و شهرداری همدان، شرکت سیاحتی علیصدر و دهکده گردشگری گنجنامه سه عضو همدانی این اجلاس جهانی هستند.
7523/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.