به گزارش ایرنا، قاسم عسکری نسب روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این مدت 331 هزار و 654 تن انواع کالای غیر نفتی شامل میوه و تره بار، خشکبار، مواد معدنی و مصالح ساختمانی از بندر لنگه به خارج از کشور صادر شد.
وی بیان داشت: هم چنین در این مدت 30 هزار تن کالای غیر نفتی وارد بندرلنگه شد که این رقم در هم سنجی با سال گذشته 56 درصد کاهش داشته است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه اظهار داشت: در این مدت 3 میلیون و 338 هزار و 592 تن انواع کالا در بندرهای غرب هرمزگان تخلیه و بارگیری شده است.
عسکری نسب اضافه کرد: حجم ترانزیت کالاهای غیر نفتی در بندرلنگه نیز در این مدت به 88 هزار و 691 تن رسید که با افزایش 31 درصدی، رتبه سوم کشور را در این راستا کسب کرده است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه ادامه داد: 93 هزار و 121 تن محصول کشاورزی، دامی و احشام نیز از ابتدای فروردین امسال تا پایان تیر، از این بندر به خارج از کشور صادر شد که در این راستا جایگاه دوم در بین بندرهای کشور را به دست آورد.
عسکری نسب گفت: در سال های اخیر با انجام طرح توسعه بندرلنگه و هم چنین تخفیف گمرکی و مشوق های ترانشیپی در این بندر، عملیات تخلیه و بارگیری کانتینر 11 درصد افزایش یافت که حجم این گونه فعالیت ها از رقم یک هزار TEU کانتینر پُر نیز گذشت.

** افزایش 40 درصدی جابجایی مسافر از بندرهای غرب هرمزگان
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه هم چنین گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان تیر ماه 246 هزار و 862 هزار نفر مسافر از بندرهای لنگه، آفتاب و چارک در غرب هرمزگان به مقصد کیش، ابوموسی و سایر جزیره های استان جابجا شدند که در هم سنجی با سال گذشته، 40 درصد افزایش داشته است.
عسکری نسب خاطرنشان کرد: بندرلنگه در بخش حمل و نقل مسافران دریایی در مسیرهای بین المللی (کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس) با ثبت ترابری 10 هزار و 748 مسافر و رشد 8 درصدی، توانست رتبه دوم در بین بندرهای کشور را به خود اختصاص دهد.
وی گفت: تعداد شناورهای ورودی به بندرهای غرب هرمزگان بیش از 4 هزار و 301 فروند است که از این میزان 241 فروند شناور بالای هزار تن و 4 هزار و 60 فروند نیز زیر هزار تن ظرفیت داشته است.
بندر لنگه به عنوان اصلی ترین بندر غرب هرمزگان افزون بر ترانزیت کالا، فعالیت های صادراتی، وارداتی و کاپوتاژ را نیز پشتیبانی می کند، موقعیت جغرافیایی و ترابری دریایی بندرلنگه آن را به بهترین پایانه لجستیکی برای جزایر ایرانی حوزه خلیج فارس(سیری، لاوان، کیش، هندورابی، تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی) تبدیل کرده است، داشتن حداقل فاصله دریایی با امیرنشین های امارات متحده عربی از جمله بنادر دبی و شارجه، از دیگر مزیت ها و ویژگی های بندرلنگه است.
بندرلنگه در 240 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
7195/7408
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.