سید حسن حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا پیش بینی کرد:از این سطح زیرکشت که تا پایان مردادماه ادامه دارد، یکهزار و 800 تن محصول کنجد برداشت شود.
وی بیان داشت: زمان برداشت محصول کنجد در ماه های آبان و آذر است که تولید امسال به علت تغییر نکردن سطح زیرکشت، نسبت به سال قبل تفاوتی نخواهد داشت.
معاون بهبود تولیدات سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهارکرد: شهرستان های حاجی آباد، رودان، میناب، بستک و پارسیان از مناطق مهم تولید کنجد در هرمزگان هستند.
حسینی گفت: تامین نیاز کشور به دانه های روغنی و رونق اقتصادی در بخش کشاورزی از اهداف توسعه کشت کنجد در استان است.
وی یادآورشد: باید با برنامه ریزی مناسب مشکلات فروش و بازار محصول کنجد را حل کرد تا بهره برداران انگیزه بیشتری برای تولید داشته باشند.
دانه های کنجد حاوی 2 ماده به نام Sesamin وSesamolin است که از ابتلا به فشار خون بالا پیشگیری کرده و کبد را از هرگونه آسیبی مصون می دارد.
دانه کنجد به خاطر داشتن مقادیر زیادی ویتامین E، محافظ و تقویت کننده قلب و سیستم عصبی است در حالیکه استعمال خارجی روغن کنجد برای از بین بردن چین و چروک های پوست و دیگر بیماری ها پوستی مفید است.
این دانه به علت داشتن کالری بالا، موجب افزایش وزن و چاقی می شود طوریکه مقدار کلسیم موجود در نصف پیمانه کنجد سه برابر میزان شیر در همان مقدار است.
استفاده از روغن کنجد برای از بین بردن کرم روده و پیشگیری از تشکیل چروک در بدن، مفید است درحالیکه گرفتگی صدا را از بین می برد به تقویت حافظه و از بین بردن سوزش ادرار هم کمک می کند.
کنجد با همه خواصی که دارد برای معده ی ضعیف مناسب نیست زیرا هضم آن مشکل است و در این صورت باید با عسل و سرکه خورده شود.
وسعت زمین های کشاورزی هرمزگان 156هزار هکتار با تولید سالانه 2میلیون و 300 هزار تن محصول باغی و زراعی اعلام شده است.
7195/6048
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: خلیل تنیده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.