به گزارش ایرنا، سید«علی آقازاده » روز پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی، افزود: شرکت تولیدی ایرالکو اراک با قیمت تکلیفی مجبور به عرضه محصولات خود در بورس کالا شده که در حال زیان است و از این محل پول بادآورده ای به جیب واسطه ها می رود.
وی اظهار داشت:عرضه محصولات آلومینیوم اراک در بورس با قیمت ناچیز منجر به کمبود مواد اولیه واحدهای پایین دستی از جمله صنایع دارویی، غذایی، ساختمانی استان شده است.
استاندار مرکزی گفت: شرکت ایرالکو اراک در هفته آینده از فروش محصولات و عرضه به بورس خودداری و محصولات خود را در انبار نگهداری می کند تا تکلیف قیمت گذاری ملی مشخص شود.
آقازاده افزود: استانداری مرکزی بعد از گذشت یک هفته در صورت مشخص نشدن قیمت گذاری ملی از اهرم های دیگر استفاده خواهد کرد.
وی اظهارداشت: واحدهای پایین دستی استان به مواد اولیه آلومینیوم اراک نیاز ضروری دارند و نباید اجازه داده شود امنیت شغلی صدها کارگر این واحدها در معرض تهدید قرار گیرد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: سالانه 500 هزار تن مصرف آلومینیوم کشور است که 2 سوم این نیاز توسط اراک و بندرعباس تامین می شود و بقیه نیز وارداتی است.
«علی اکبر کریمی' اظهارداشت: در ماه های اخیر که مشکلات ارزی و تحریم ها آغاز شده است محصولات پتروشیمی و فلزی دچار آسیب شده اند.
وی گفت: مشکلات ارزی، ایرالکو اراک را مجبور کرده است محصولات خود را با ارز 42هزار ریال در بورس عرضه کند و باید هر چه زودتر در مدیریت این موضوعات کاری شود.
نماینده مردم، اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز افزود: ایرالکو در حال زیان است و واحدهای تولیدی استان توان خرید مواد اولیه و ادامه فعالیت اقتصادی را ندارد.
کریمی اظهار داشت: پیشنهاد می‌شود شرکت ایرالکو، خارج از بورس با سهمیه بندی مواد اولیه واحدهای صنعتی استان را تامین و از آسیب بیشتر به این واحد ها جلوگیری کند.
نماینده دیگر مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: صنایع تولیدی کشور در بلاتکلیفی تامین مواد اولیه هستند و نحوه قیمت گذاری این شرایط را دشوارتر کرده است.
سید« مهدی مقدسی» افزود: برای حل مشکل باید ممنوعیت صادرات آلومینیوم، عرضه مواد اولیه ویژه واحدهای پایین دستی و تسریع در قیمت گذاری انجام شود.
در این نشست وضعیت شهرک صنعتی حاجی آباد و رفع موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی در گردشگری استان بررسی شد.
2 هزار و 800 واحد تولیدی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.
6991/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.