محمود محمودی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از این میزان 925 کیلووات نیروگاه خورشیدی در مدارس و مساجد و بقیه در ادارات اتفاقات و عملیات در سطح ستاد و مدیریت شهرستان های توزیع برق در سطح این استان اجرا شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این پتانسیل، نیروگاه فتوولتاییک با ظرفیت یک مگاواتی مربوط به پژوهشگاه نیرو و سه دستگاه توربین برق آبی حلزونی عمودی در اراک با ظرفیت 330 کیلووات متصل به شبکه توزیع و سامانه خورشیدی شرکت گام با ظرفیت 100 کیلووات نیز از جمله نیروگاه های خورشیدی و برق آبی اجرا شده در استان مرکزی است.
معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: وزارت نیرو مولفه های تشویقی و تضمینی گوناگونی را برای جذب سرمایه گذاران در بخش نیروگاه های کوچک تجدید پذیر در نظر گرفته است.
محمودی عنوان کرد: وضعیت به کارگیری انرژی های تجدید پذیر در کشور در مقایسه با سایر کشورهای دیگر رشد چشمگیری نداشته و می طلبد فرهنگ سازی برای افزایش سرمایه گذاری در این بخش بیش از پیش مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی گفت: استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در گذر از پیک مصرف برق نقش به سزایی دارد و توسعه انرژی های خورشیدی یکی از ابزارهایی است که می‌تواند تولید کننده برق پایدار و مطمئن در کشور باشد.
معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: مطالعات و تحقیقات این شرکت در شهرهای مختلف استان در زمینه استفاده از انرژی های پاک در دست اجرا است.
محمودی بیان کرد: استان مرکزی به لحاظ برخورداری از منابع باد، آب و خورشید و اقلیم جغرافیایی مناسب نقش موثری در جذب سرمایه گذار در حوزه انرژی های پاک دارد.
محمودی تاکید کرد: انرژی خورشیدی و بادی یک منبع تمام نشدنی است و استفاده از انرژی های پاک توسط صنایع استان مرکزی نقش تاثیرگذاری بر کاهش آلودگی هوا به ویژه در کلانشهر اراک دارد.
انرژی خورشیدی فراوان ترین منبع انرژی روی زمین است که 173 هزار تراوات از آن به طور مداوم به زمین می رسد و این رقم 10هزار برابر بیشتر از کل انرژی مصرفی جهان است.
نخستین سلول خورشیدی سیلیکونی توسط آزمایشگاه های بل در سال 1954 ساخته شد و روزنامه نیویورک تایمز در بیست و ششم آوریل همان سال، بهره برداری از انرژی تقریبا نامحدود خورشید را به طور رسمی اعلام کرد.
انرژی خورشید به عنوان یکی از منابع تامین انرژی ارزان قیمت، پاک و بدون اثراث مخرب زیست محیطی است که بشر از گذشته های دور مورد استفاده قرار داده است.
3005/6013/خبرنگار: معصومه صفری***انتشار دهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.