«علی اصغر حمیدی فر» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: قیمت هر دستگاه از این کمباین ها بیش از دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

وی ادامه داد: ۱۰۰ دستگاه «بیلر» نیز امسال در شرکت کمباین سازی اراک تولید شده است که قیمت هر دستگاه بیش از چهار هزار دلار برآورد می شود.

مدیرعامل کمباین سازی ایران(اراک) با بیان اینکه بیش از هفت هزار دستگاه کمباین فرسوده در کشور وجود دارد، اظهار کرد: جایگزینی این تجهیزات فرسوده برای جلوگیری از هدررفت محصول از مباحت مورد تاکید دولت یازدهم و از بندهای برنامه پنجم توسعه است.

حمیدی فر گفت: کمباین های فرسوده سالانه بیش از ۸۸۰ هزار تن ریزش و هدر رفت جو و گندم دارند که این مهم  ضرورت نوسازی آن ها را  ضروری کرده است.

وی تاکید کرد: جایگزینی کمباین های فرسوده نیازمند اعطای تسهیلات با بهره پایین به کشاورزان است و این مهم علاوه بر جلوگیری از هدر رفت محصولات برای این شرکت نیز کارسازی کرده و تثبیت اشتغال را در پی دارد.

حمیدی فر در خصوص صادرات شرکت کمباین سازی ایران(اراک) نیز گفت: ۱۴ دستگاه کمباین و ۲۴ دستگاه بیلر در سال جاری به کشورهای عراق و ازبکستان صادر شده است.

وی یادآوری کرد: شرایط خطوط تولید این شرکت مطلوب است و پرداختی های کارگران نیز به روز و بدون معوقه صورت می گیرد.

شرکت کمباین سازی ایران سال ۱۳۴۸ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی شهرستان تهران به نام شرکت جانساز (سهامی خاص) به ثبت رسید و در سال‌ های ۱۳۴۹ و ۱۳۶۱ به ترتیب با عناوین «ایران جان دیر» و «کمباین ‌سازی ایران» تغییر نام داشته است.

در سال ۱۳۸۴ بر اساس اجرای قانون خصوصی سازی ۵۳ درصد از سهام این شرکت به آستان قدس رضوی واگذار شد و در سال ۱۳۹۲ نیز آستان قدس رضوی با پرداخت ۴۰۰ میلیارد ریال سهام خود را به ۷۵ درصد افزایش داد.

۳۰۱۷/۶۰۱۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.