«محمدرضا مختاری» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: قراردادهای تولید واگن های مذکور با شرکت های بهره بردار امضا شده و فرآیند کار در خطوط تولید شروع شده است.
وی ادامه داد: 500 دستگاه از واگن های مذکور در انواع واگن باری و 33 دستگاه نیز مسافربری است.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک بیان کرد: با تولید این واگن ها تنها 40 درصد از ظرفیت اسمی واگن پارس به کار گرفته شده است.
مختاری افزود: تولید واگن های مذکور در صورتی محقق می شود که شرکت های بهره بردار بتوانند از تسهیلات ارزان قیمت دولتی استفاده کنند و درصورتی که تسهیلات پرداخت نشود، شرکت های بهره بردار توان پرداخت هزینه ساخت واگن را ندارد.
وی ادامه داد: سال گذشته نیز به دلیل اینکه شرکت های بهره بردار نتوانستند از تسهیلات دولتی استفاده کنند بیش از 100 میلیارد ریال به شرکت واگن پارس اراک بدهکار شدند.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک ادامه داد: این شرکت نیز اکنون بیش از 100 میلیارد ریال به شرکت های قطعه ساز بدهکار است و اگر شرکت های بهره بردار نتوانند مطالبات واگن پارس را پرداخت نکنند واگن پارش هو از پرداخت مطالبات قطهه سازان عاجز می ماند و مشکلی اساسی در فرآیند تولید واگن در استان و در نهایت کشور بروز می کند.
شرکت واگن پارس اراک واحد تولیدی مادر تخصصی در حوزه محصولات ریلی خاورمیانه است.
این شرکت در سال 1354 در اراک آغاز به کار کرد و در سال 1364 با سرمایه‌ گذاری سازمان صنایع و نوسازی ایران به یکی از زیر مجموعه‌های این سازمان پیوست.
کارگاه های تولیدی شرکت واگن پارس در فضایی به وسعت 33 هکتار جانمایی شده است.
این شرکت به عنوان بزرگترین سازنده انواع لوکوموتیو، واگن های باری، مسافری و مترو در خاورمیانه، متولی اصلی تولیدات سیستم حمل و نقل ریلی ایران است.
3017/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.