«غلامرضا فتح آبادی» روز دوشنبه در شورای سالمندان استان مرکزی افزود: 11 درصد جمعیت استان معادل 155 هزار و 695 نفر سالمند هستند و این مهم لزوم تقویت زیرساخت ها را برای این قشر دوچندان کرده است.
وی اظهار داشت: 63 درصد از سالمندان استان مرکزی در مناطق شهری و 37 درصددر روستاها سکونت دارند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی گفت: 16 درصد جمعیت جهان سالمند هستند و از هر هشت نفر جمعیت دنیا یک نفر در طیف جمعیت سالمند قرار دارد که این شاخص هر سال در حال افزایش است و پیش بینی می شود تا سال 2030 از هر 6 نفر یک سالمند وجود داشته باشد.
فتح آبادی افزود: در ایران تا 50 سال آینده از هر سه نفر یکی به سن سالمندی می رسد که نگاه واقع گرا و انجام برنامه های اثربخش در این خوزه امری ضروری است.
وی اظهار داشت: سازمان ملل سه سناریو جمعیتی برای ایران ترسیم کرده است در سناریو اول تا 80 سال آینده جمعیت ایران به 109 میلیون نفر، در سناریو دوم جمعیت ایران 61 میلیون نفر و در سناریو آخر به 31 میلیون نفر خواهد رسید.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی گفت: بهبود سطح فرهنگ جامعه، توانمندسازی سالمندان، حفظ و افزایش سلامت جسمی سالمندان، بالا بردن سرمایه اجتماعی و حمایت اجتماعی از اهداف سند ملی سالمندان به شمار می رود.
فتح آبادی افزود: بازنشستگی دارای چهار دوره بحرانی شامل بحران هویت، داغ خوردگی، کاهش موقعیت اجتماعی و بحران معیشت است.
وی اظهار داشت: 100 مدیر استان مرکزی از 300 خانواده محروم در هفته بزرگداشت مقام بازنشستگان و سالمندان دیدن می کنند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی گفت: توجه به نقش سازمان های مردم نهاد در حوزه سالمندی و استفاده از این ظرفیت و تشکیل انجمن سالمندان قوی با کمک این سازمان در دستور کار متوالیان قرار دارد.
فتح آبادی افزود: نقش دانشگاه های استان در حوزه سالمندی کمرنگ است که باید در مطالعات و تحقیقات به آن پرداخته شود.
از سوم تا 9 مهرماه هفته تکریم سالمندان نام گذاری شده است.
6991/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.