حسین معمارنیا روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در برخی شبکه های اجتماعی تصاویری از جیره بندی و توزیع کوپن آب در روستای نیوشت ساوه منتشر شده است و نکته جالب اینجاست که تصویر این کوپن ها متعلق به زمانی است که وزارت بازرگانی فعالیت می کرد.
وی ادامه داد: یکی از شبکه های معاند نظام این تصویر را منتشر کرده و بازنشر در آن فضای مجازی سبب ایجاد ذهنیت برای برخی مخاطبان شده است که این موضوع صحت ندارد.
معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری ساوه تصریح کرد: طرح انتقال آب برای روستاهای کوهپایه ای این شهرستان در حال اجرا است و تلاش مسئولان بر این است که تا دهه فجر آب شرب روستاهای نیوشت و اکبرآباد که در ابتدای این خط انتقال قرار دارند، تامین شود.
معمار نیا گفت: این طرح با اعتبار 200 میلیارد ریال، آب مورد نیاز روستاهای کوهپایه ای از قبیل نیوشت، اکبرآباد، ییلاق، چرمک، باغ شاهی را از منابع روستای چنار تامین خواهد کرد.
وی افزود: بخشی از این طرح اجرا شده و برای اجرای بخش دیگر آن در سال جاری نیز اعتبار تخصیص یافته که با تکمیل عملیات اجرایی، مشکل آب روستاهای کوهپایه ای شهرستان ساوه برطرف می شود.
معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری ساوه گفت: با توجه به کاهش بارندگی و نزولات آسمانی به طور طبیعی حجم آبدهی چشمه ها، قنوات و چاه های تامین کننده آب روستاهای کوهپایه ای کاهش یافته است به طوری که حجم آبدهی چاه روستای نیوشت از 6 لیتر بر ثانیه به 2 لیتر کاهش یافته و در چنین شرایطی با کمبود آب و گاه قطعی مواجه هستیم اما در ساعاتی که آب این روستا و سایر روستاها دچار قطعی هستند از سوی شرکت آبفا روستایی شهرستان به صورت سیار آب مورد نیاز اهالی تامین می شود.
شهرستان ساوه با 285 هزار نفر جمعیت دارای 2 بخش مرکزی و نوبران و نیز حدود 170 روستا است.
6539/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.