به گزارش خبرنگار ایرنا ، تجهیزات نیروگاه 460 مگاواتی با گذشت حدود 9 سال از زمان عملیات اجرایی آن درنوشهر با همکاری سرمایه گذار بخش خصوصی در دولت تدبیر و امید وارد کشور شده است.
این تجهیزات به علت تحریم های ظالمانه ، قابل انتقال به کشور نبود و پس از توافق هسته ای 'برجام' این تحریم ها شکسته شد و سرمایه گذار بخش خصوصی توانست در اواسط سال گذشته این تجهیزات را از کشور ایتالیا خریداری و پس از بارگیری توسط یک فروند کشتی از طریق دریای سیاه و در ادامه دریای خزر وارد بندر نوشهر کند.
هم اکنون تجهیزات واحد گازی این نیروگاه در محل اجرای این طرح ملی در نوشهر یکی از شهرستان های غربی مازندران انتقال و مورد استفاده قرار گرفت.
مجری نیروگاه 460 مگاواتی نوشهر روز پنجشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت :‌ هم اکنون این طرح ملی با روند پیشرفت فیزیکی حدود 30 درصد در این منطقه درحال اجرا است.
محمدحسین آزادمرد ، اظهار داشت :‌درحال حاضر با بهره گیری از تمام ظرفیت ها و امکانات تلاش خواهیم کرد تا واحدگازی این طرح در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.
مجری این طرح در ادامه از بازدید مدیر عامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی و هیات همراه از این طرح خبرداد و گفت :‌ مدیر عامل این شرکت از روند پیشرفت فیزیکی این طرح رضایت داشت ضمن اینکه در جریان این بازدید مشکلاتی هم مطرح شد.
آزادمرد ، راه اندازی خطوط انتقال به طول 800 متر به ایستگاه پست 230 و نیز انعقاد قرارداد نیروگاه با شرکت گاز مازندران برای انجام عملیات شبکه گذاری گاز از مهم ترین مشکلات و خواسته هایی بود که دراین بازدید مطرح شد.
به گفته وی ‌، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور نیز تاکید کرد بزودی به این خواسته ها رسیدگی می شود.
مجری طرح نیروگاه سیکل ترکیبی 460 مگاواتی غرب مازندران اظهار امیدواری کرد که با بهره برداری واحدگازی 310 مگاواتی این نیروگاه دردهه مبارک فجر انقلاب اسلامی امسال شاهد رفع ضعف ولتاژبرق در این مناطق گردشگرپذیر باشیم.
نیروگاه سیکل ترکیبی غرب مازندران که 460 مگاوات ظرفیت برای آن تعریف شده شامل دو واحد گازی 162 مگاواتی مدل V94.2 و یک واحد بخار 160 مگاواتی در قالب طرح B.O.O (ساخت، بهره برداری، مالکیت) است که در زمینی به مساحت بیش از هشت هکتار در شهرستان نوشهر درحال ساخت است .
میزان اعتبار منظور شده از محل صندوق توسعه ملی برای ساخت این نیروگاه در ماه اردیبهشت سال 92 حدود 220 میلیون یورو اعلام شده بود.
افزایش ظرفیت تولیدی برق و ایجاد زمینه های اشتغال در منطقه ، تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق و کمک به افزایش پایداری شبکه و بهبود ولتاژ ، تشویق ، حمایت و جذب سرمایه گذاری غیردولتی در بخش نیروگاهی ، پاسخ به نیاز روزافزون مصرف برق منطقه ناشی از گسترش صنایع ، توسعه کشاورزی و مصارف عمومی و خانگی ، استفاده از حداکثر توان مهندسی داخل کشور و ارتقاء دانش فنی در ساخت نیروگاه ها ، افزایش روحیه خود باوری بااتکا به توانمندی های مدیریتی ، فنی و مهندسی و اجرایی در داخل کشور از اهداف این طرح اعلام شد.
شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران به بیش از 500 هزار مشترک خدمات ارایه می دهد.
خبرنگار:‌مهراب زکی پور کینجی **انتشار دهنده:سید محسن حسن نیا
7078 /1602/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.