جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۴۰ پایگاه اوقات فراغت در لرستان ایجاد شد

کد خبر: ۹۵۷۱۷۷
40 پایگاه اوقات فراغت در لرستان ایجاد شد
به گزارش ایرنا حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: به منظور غنی سازی طرح اوقات فراغت تابستانی 40 پایگاه شامل20 پایگاه هسته فرهنگی جوان و 20 پایگاه بوستان معرفت ویژه کودکان و نوجوانان در استان دایر شد.
وی افزود: در این پایگاه ها علاوه بر موضوعات و برنامه­های؛ احکام، قصص قرآنی، ورزشی، پرورشی، پاسداشت مناسبت ها، گفتمان های اندیشه جوان و دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران(ویژه هسته های فرهنگی جوان)، توجه به نیازها و مسائل خاص شهرستان و محله­های هدف و همچنین ظرفیت­ها و آسیب­های فضای مجازی، مورد اهتمام جدی قرار گرفته است.
حجت الاسلام غلامی ادامه داد: این پایگاه ها در مساجد و کانون های فرهنگی تبلیغی تشکیل و تاکنون 2هزار نفر برای استفاده از برنامه ها ثبت نام کرده اند.
7274/6060
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما