به گزارش ایرنا ، جواد محمودی روز شنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان با محوریت موضوع اوقات فراغت و اخلاق تربیت اسلامی افزود: شناخت آسیب های اجتماعی در حوزه جوانان و ارائه راهکارهای علمی و عملی در این حوزه موجب ایجاد فضای شور و نشاط در جامعه می شود.
وی ایجاد زمینه های مناسب برای فعالیت جوانان را ضروری دانست و گفت: برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی در محیط پارک ها و مناطق حاشیه شهر وایجاد فضای مفرح و شاد با حضور خانواده ها و قشر جوان می تواند در مقابله با آسیب های اجتماعی حوزه جوانان مفید باشد.
محمودی به پرکردن اوقات فراغت در روستاها نیز اشاره کرد و افزود: استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های جوانان در روستاها از سوی دهیاری و بخشداری ها می تواند زمینه ساز رشد ، شناسایی و معرفی استعدادهای جوان روستایی در عرصه های مختلف باشد.
وی اضافه کرد: بیش از 400 عنوان برنامه امسال در قالب کلاس های فرهنگی، هنری، دینی، ادبی و علمی برای غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان این شهرستان تدوین شده و در طول تابستان برگزار می شود.
محمودی با اشاره به اینکه مهارت آموزی در بین جوانان از جمله مهترین اولویت های خانواده ها در روزهای تابستان است، گفت: خانواده ها و سازمان های مربوطه تلاش کنند تا نوجوانان و جوانان شهرستان در تابستان سال جاری حداقل یک مهارت فراگیرند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه نیز در این جلسه به اهمیت اوقات فراغت در بین جوان اشاره کرد و گفت: مهمترین مولفه اوقات فراغت ، ایجاد امید، شور و نشاط در جامعه است که متاسفانه مورد غفلت قرار گرفته است.
احمد دادرس فیاض افزود: دوری از برگزاری کلاس ها و جشنواره های بی برنامه و بی نتیجه و تلاش برای برگزاری برنامه های جوان پسند با در نظر گرفتن اولویت ها و ضوابط قانونی می تواند فرصتی مناسب برای گسترش فرهنگ عمومی در جامعه باشد.
وی به برگزاری برنامه های مختلف در سه حوزه فر هنگی ، هنری و قرآنی از سوی این نهاد اشاره کرد و افزود: امسال در بیش از 35 پایگاه شهری و روستایی برنامه های متنوعی در حوزه های فرهنگی ، هنری و قرآنی در حال برگزاری است.
مسئول ورزش شهرداری نیز در این جلسه گفت: نصب دستگاه های ورزشی در پارک ها و برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی به خصوص در مناطق حاشیه نشین از مهترین اولویت های شهرداری برای پرکردن اوقات فراغت جوان در تابستان است.
رضا ارژنگ افزود: همچنین برنامه های مختلف فرهنگی ورزشی و تربیتی در فرهنگسراهای شهرداری در چهار نقطه شهری در ترم تابستان در حال برگزاری است.
وی به برنامه های متنوع شهرداری در پارک بانوان نیز اشاره کرد و افزود: توجه ویژه شهرداری به توسعه ورزش همگانی در بین بانوان و وجود دو پارک مخصوص بانوان در شهرستان از مهمترین اقدامات شهرداری در بخش بانوان است.
مهدی نوایی رئیس ورزش و جوانان مراغه نیزدر این جلسه گفت: برگزاری جنگ شادی در بوستان یادگاران از سوی شهرداری با همکاری دیگر دستگاه های اجرایی شهرستان می تواند زمینه ساز ایجاد شور و نشاط اجتماعی در بین جوانان و خانواده ها در فصل تابستان باشد.
براساس آمارهای رسمی ، 68 هزار نفر از جمعیت 263 هزار نفری مراغه در سنین 15 تا 29 سال یا همان سن جوانی قرار دارند.
این شهرستان در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.