عبدالرضا بازدار روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سیل فروردین ماه سال جاری به عمده زیر بخش‌های کشاورزی استان لرستان خسارات قابل توجهی وارد شد به خصوص واحدهای تولیدی که در حاشیه رودخانه های استان قرار داشتند.
بازدار اظهار کرد: بر اثر سیل اخیر 2هزارو 500میلیارد ریال خسارات به ابنیه و زیر بناهای کشاورزی شامل ایستگاه های پمپاژ٬ جاده های بین مزارع و در مجموع به بخش آب و خاک استان وارد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: به زیر بخش های زراعت ، باغبانی ، جاده‌های عشایری و سازه های منابع طبیعی نیز بر اثر این سیل آسیب جدی وارد شده که اقدامات کمک رسانی و بازسازی زیر بخش های کشاورزی خسارت دیده پس از اقدامات فوری از هم اکنون شروع شده است.
وی ادامه داد: تا بتوانیم با همه امکانات و با استفاده از تمامی ظرفیت ها خسارات وارده را جبران خواهیم کرد و کشاورزی مناطق آسیب دیده ناشی از سیل را به حالت معمول برمی گردانیم.
بازدار اضافه کرد: راه اندازی مجدد ایستگاه های پمپاژ ، تعمیر و باز سازی پمپ های آبرسانی، بازسازی و مرمت جاده های بین مزارع، بازسازی و بازگشایی کانال های آبیاری و جلوگیری از خشک شدن مزارع و باغات از جمله اقدامات سازمان جهاد کشاورزی است.
وی ادامه داد: در انتظار مصوبه دولت در خصوص کمک به خسارت دیدگان از سیل اخیر نیز هستیم چراکه این مصوبه می‌تواند بسیاری از خسارات وارده را در میان مدت جبران نماید تا بتوانیم زیربناها را به حالت اولیه برگردانیم.
سیل اخیر9هزار و 200میلیارد ریال به بخش های مختلف کشاورزی این استان خسارت زد.
بر اثر سیل روز دوشنبه 12 فروردین ماه، رودخانه های خرم آباد و کشکان طغیان کردند که این طغیان باعث خسارات سنگین به مردم شهرهای خرم آباد، نورآباد،دوره، معمولان و پلدختر شد.
هم اکنون امدادرسانی هوایی و زمینی توسط امداد رسانان استان و سراسر کشور در مناطق سیل زده در حال انجام است.
برآورد اولیه خسارت سیل اخیر در لرستان بیش از 37 هزار میلیارد ریال است و تاکنون 15 نفر در این سیل جان خود را از دست داده اند.
3210/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.