به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الله مهدیان روز یکشنبه در دیدار با فرماندار سلسله در دفتر فرماندار، با اشاره به سیل اخیر و خسارت های فراوانی که به استان لرستان وارد کرده است، اظهار داشت: با هماهنگی ستاد مدیریت بحران لرستان شرایطی برای دریافت تسهیلات به سیلزدگان ایجاد کرده ایم که لازم است شهرستان نیز سهم خود را از این تسهیلات دریافت نماید.
وی با اشاره به چگونگی این تسهیلات، عنوان کرد: یکهزار فقره از این تسهیلات، قرض الحسنه 50 میلیون ریالی با نرخ چهار درصد و بازپرداخت 60 ماهه و یکهزار و 500 فقره نیز جعاله تعمیر مسکن 150 میلیون ریالی با بازپرداخت پنج ساله است.
مهدیان با اشاره به تسهیلات خرید کالای ایرانی، خاطرنشان کرد: در قالب این طرح نیز بدون محدودیت به تمام متقاضیان تسهیلات 500 میلیون ریالی با بازپرداخت 36 ماهه پرداخت می شود.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور با اشاره به اینکه طرح وفاق، فرصت خوبی برای همدردی با سیلزدگان است، گفت: در این طرح افرادی که می خواهند به سیلزدگان کمک کنند اما بضاعت مالی آنها اجازه نمی دهد، می توانند در قالب گروه به بانک معرفی شوند که از 5 میلیون ریال تا سقف 50 میلیون ریال به آنان پرداخت و به حساب نهادهای حمایتی برای کمک به سیلزدگان واریز می شود که برای ادارات دولتی که می خواهند در کمک به سیلزدگان سهیم باشند، فرصت بسیار خوبی است.

** سیلاب چهار هزار و پانصد میلیارد ریال به شهرستان سلسله خسارت وارد کرد
شریف خسروی، فرماندار سلسله نیز در این دیدار با بیان اینکه بر اثر جاری شدن سیل بیش از چهار هزار و 500 میلیارد ریال خسارت به زیرساخت های این شهرستان وارد شد که عمدتا خسارت به مزارع و اراضی کشاورزی بود، اظهار داشت: در بارندگی های اخیر، حجم سیلاب شهر الشتر به تنهایی 510 مرمکعب در ثانیه بود که اگر مدیریت نمی شد می توانست خسارات بسیاری به بار آورد.
وی با بیان اینکه با اعلام سازمان هواشناسی، ستاد مدیریت بحران شهرستان از یک هفته پیش از شروع بارش ها در حوزه پدافند غیرعامل ورود کرد، افزود: با حضور بخشداران و همکاری دهیاران تمامی رودخانه ها، انهار و گذرهای آب لایروبی و در مسیرهایی که احتمال ریزش کوه و یا رانش جاده وجود داشت، تجهیزات راهداری و اکیپ های امدادی مستقر شدند تا حادثه ناگواری رخ ندهد.
خسروی با اشاره به مسدود بودن راه ارتباطی روستای چشمه طلا از دهستان قلایی به دلیل شکسته شدن پل ارتباطی این روستا در سیلاب اخیر، عنوان کرد: پیش از شروع بارش ها در این روستا، یک دستگاه بولدوزر و یک اکیپ امدادی از هلال احمر مستقر شده بود که خوشبختانه اکنون راه نفر رو این روستا برقرار شده و تجهیزات فرستاده ایم که راه ماشین رو آن نیز تا چندروز آینده ایجاد شود.
وی ادامه داد: در شهرستان سلسله با وجود رانش های زمین قطعی گاز نداشتیم، تنها برق چند روستا قطع شد که سریعا با کمک نیروهای اداره برق، مشکل این روستاها فورا برطرف و 15 روستایی نیز که قطعی آب آشامیدنی پیدا کرده بودند به سرعت رفع مشکل شدند.
فرماندار سلسله با اشاره به فعالیت مستمر و بدون وقفه اعضای مدیریت بحران شهرستان طی 72 ساعت حالت بحرانی شهرستان، خاطرنشان کرد: طی مدت وقوع سیل در شهرستان، شهرداری های الشتر و فیروزآباد با ایجاد کانال های حائل و لایروبی جداول و کانال ها اجازه ندادند که سیلاب به شهر ورود کرده و برای مردم مشکل ایجاد نماید.
وی تصریح کرد: حدود 100 پل ارتباطی و 150 کیلومتر از راه های اصلی و فرعی شهرستان نیز دچار خسارت شده اند و یک نفر هم بر اثر تخریب پل نوساز کاکارضا جان خود را از دست داد که ناشی از کم کاری پیمانکار طرح بوده و پرونده قضایی آن در دست بررسی است.
وی ادامه داد: پیمانکارانی که با زد و بند با ناظرین خسارت های سنگین بر دولت تحمیل کرده اند باید جوابگو باشند تا درس عبرتی برای سایرین باشد.
خسروی ادامه داد: خسارت کسانی را هم که در حریم رودخانه ها اقدام به کشت و یا ساخت و ساز کرده اند اعلام نکردیم تا این قبیل افراد نیز درس عبرت بگیرند که به حریم رودخانه ها تجاوز نکنند.
7265/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.