به گزارش ایرنا به نقل از مرکز خبر حوزه ، حجت الاسلام والمسلمین عباس کعبی، شامگاه چهارشنبه در جلسه عمومی مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم درسالن همایش های مدرسه عالی دارالشفاء قم افزود: ما به دنبال تشکیل دولت مناظره نیستیم، چرا که هرکس بیشتر حراف باشد و منطق جدل قوی تری داشته باشد در مناظره پیروز است، ولی این نشانه اصلح بودن نیست؛ بلکه اصلح بودن به داشتن پیشینیه، تیم کاری، برنامه قوی، یاران، عقبه و توانمندی است و ما از این ویژگی ها می توانیم تشخیص دهیم و شبکه عظیم روحانیت می تواند در تبلیغات ریاست جمهوری تأثیر زیادی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه گفتمان و تاکیدات رهبری و مردم از بین رفتن فقر و بیکاری است، ابراز داشت: چرخه تولید و اشتغال متناسب با توانمندیهای داخل باید به گردش دربیاید، تغییر به نفع ملت بوده و پایان این وضعیت راه اساسی به شمار می رود.
وی دربخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: برخی امروز به این نتیجه رسیده اند که ما نمی توانیم با غرب مقابله کنیم، چراکه غربی ها صدها سال از ما جلوتر هستند و ما باید دل غرب را به دست بیاوریم و با آنها سازش کنیم و تصریح می کنند که راه پیشرفت همراهی با آمریکا و اسرائیل است.
کعبی بیان داشت: امروز اگر مدیران دچار این روحیه شوند انقلاب متوقف می شود و به همین دلیل اشرافی گری و مصرف گرایی زهر کشنده ای برای نظام اسلامی به شمار می رود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات و آسیب های دوران ریاست جمهوری بعد از انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: دوره نخست دوره انتقال قدرت با فعالیت بازرگان بود و بعد از آن دولت دفاع مقدس شکل گرفت، اما دوره مهم بعد از دفاع مقدس دولت سازندگی بود که نقطه عطف تاریخی در مسیر انقلاب به شما می رود.
عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: در دولت سازندگی برنامه فرهنگ کنار رفته و شبیخون های فرهنگی آغاز شد، دولت غیرسیاسی تشکیل شد و اقتصاد نیز به سبک غربی توسعه پیدا کرد که ما این زمان را دوران تعدیل اقتصادی می دانیم که شکاف طبقاتی بین فقیر و غنی را به شدت افزایش داد .
وی افزود: در دوره اصلاحات نیز چهار سال اول همان برنامه تعدیل اقتصادی پیگیری شد و در چهار سال دوم نیز با شیب تندی اصلاحات سیاسی با مدل آمریکایی آغاز شد تا جایی که رهبر معظم انقلاب وارد میدان عمل شده و اصلاحات اسلامی و آمریکایی را تبیین کردند و فرمودند، هر راهی که به غرب و آمریکا منتهی بشود بن بست است.
کعبی با اشاره به اینکه گفتمان و تاکیدات رهبری و مردم از بین رفتن فقر و بیکاری است، ابراز داشت: چرخه تولید و اشتغال متناسب با توانمندیهای داخل باید به گردش در بیاید، تغییر به نفع ملت بوده و پایان این وضعیت راه اساسی به شمار می رود.
کعبی در ادامه به مساله تمدن نوین اسلامی پرداخت و گفت: بحث از اصل دلیل انقلاب اسلامی، اهداف انقلاب، اشکالات و راه حل ها مسائلی کلیدی و پرفایده است، چراکه انقلاب اسلامی تحول بنیادین در باورها و ارزش ها ایجاد کرد و به جهت تمدن سازی برپایه آموزه های اسلام ناب ارزش دو چندانی یافت.
وی با اشاره به مؤلفه ها و شرایط ساخت تمدن نوین اسلامی تاکید کرد: خود انقلاب یک مؤلفه است، چراکه در همه شرایط مختلف مردم ، در صحنه حضور دارند و آماده کار هستند و از گذشته نیز برای تحقق اهداف در کنار امام و رهبری همواره پای کار بوده اند و اگر مردمی بودن را از این انقلاب جدا بگیریم بدون شک انقلاب خواهد مرد.
وی افزود: هدف امام راحل این بود که از انقلاب اسلامی ایران بر اساس نقشه راه انبیاء و اولیاء الهی یک تمدن نوین اسلامی ساخته شود که البته قابلیت های ساخت تمدن انسانی بر مدار اسلام یک شعار نیست، چراکه مؤلفه های انقلاب اسلامی مردمی، زنده و هدفدار است.
کعبی گفت: یکی از مؤلفه های تمدن ساز ، نیروی انسانی خلاق و مبتکر و دارای فن راه اندازی جنبش نرم افزاری است؛ هوش حوزویان و دانشگاهیان ما از میزان متوسط جهانی بالاتر است که دانشمندان جوان هسته ای نمونه بارز آن هستند؛ ما امروز بیش از 4هزار و 500 نفر از این نیروهای انسانی جوان را تنها در صنعت هسته ای کشور داریم.
وی عنوان کرد: خودباوری ملت ایران بسیار مهم است، تمدن اسلامی عقلانیت و معنویت را با هم جمع می کند و عدالت و آزادی را با هم می خواهد و به دنبال عدالت سوسیالیستی و عدالت لیبرالیستی نیست، وجود یک رهبر با بصیرت و الهی، کلان نگر، هدف دار و امید بخش یکی از نعمت های بزرگ الهی است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه برای تمدن نوین اسلامی انزوا طلبی، عافیت طلبی و جزئی نگری مانع بزرگی است، خاطرنشان ساخت: عده ای می گویند باید کنار بکشیم و آهسته برویم و بیاییم، درحالی که علاوه بر سکولاریسم غربی، سکولاریسم متدینانه هم داریم که دین جدای از عرصه سیاسی و اجتماعی قرار بگیرد و عده ای عافیت طلب هستند و تنها به فکر زندگی و دنیای خودشان می روند و همچنین عده ای به مسائل فردی نگاه می کنند وهیچ توجه و نگاهی معطوف به تمدن نوین آینده و جریان اسلام ناب ندارند.
7403/ 6133/ تنظیم: محسن آقاگلی **انتشار- جعفرمسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.