جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

تفکر بسیجی باید در فضای دانشگاه ها حکمفرما باشد

کد خبر: ۷۹۷۶۱۲
تفکر بسیجی باید در فضای دانشگاه ها حکمفرما باشد
به گزارش ایرنا، سید مهدی سیاه پوش روز یکشنبه در آیین یادواره شهدای گمنام که همزمان با گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان برگزار شد،افزود: امروز ایران اسلامی به برکت جانفشانی‌های شهدا در حوزه‌های مختلف علمی،اقتصادی،اجتماعی و غیره به الگویی در دنیا تبدیل شده است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از وظایف دانشگاه ها به شمار می رود که نباید نسبت به آن غفلت کرد.
وی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت موجب پر رنگ جلوه دادن ارزش های انقلابی در جامعه می شود، تصریح کرد: برگزاری یادواره های شهدا یکی از رموز ماندگاری ایثار و شهادت و ترویج آن است.
سیاه پوش تاکید کرد: باید از همه‌ ظرفیت ها درجهت معرفی آرمان های شهدا به دانشجویان و سوق دادن فضای دانشگاه ها به سمت تفکر بسیجی بهره ببریم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان اضافه کرد: دانشگاه سنگری است که وظیفه دارد یاد و خاطره شهدا را به منظور انتقال فرهنگ شهادت طلبی به نسل‌های آینده و برای بستر سازی مسیر هدایت آنها تا رسیدن به رستگاری همیشه گرامی بدارد.
سیاه پوش در بخش دیگری از سخنان خود به پیروزی اخیر جبهه مقاومت پرداخت و تصریح کرد: این پیروزی، یکی از آن قله‌های باشکوهی است که باید همه به آن ببالیم.
7389*3013
خبرنگار نسرین رحیمی**انتشار دهنده: رضا اولادی
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما