به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری، منوچهر حبیبی در مراسم امضای این تفاهمنامه که در محل دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری برگزار شد، افزود: دولت تدبیر و امید موضوع خودکفایی در مناطق روستایی برای تامین معیشت خانواده های این مناطق را به طور جدی دنبال می کند.
وی ادامه داد: با ایجاد یک هزار نیروگاه خانگی در روستاهای استان، بیش از یک هزار خانوار روستایی صاحب درآمد ماهانه 8 میلیون ریالی شده که در این رابطه تاکنون 830 خانوار اعلام آمادگی کرده اند.
به گفته حبیبی، تسهیلاتی که از طریق بانک های عامل به این طرح اعطاء می شود، با نرخ 4 درصد خواهد بود.
وی هدف از راه اندازی این نیروگاه ها را کمک به اقتصاد روستاها توصیف و یادآور شد: با اجرای این طرح در مجموع 5 مگاوات انرژی خورشیدی به شبکه برق استان اضافه می شود.
وی اضافه کرد: شرایط و زمینه های لازم برای ایجاد این نیروگاه های خانگی در استان فراهم شده و وزارت نیرو نیز به مدت 20 سال نسبت به خرید تضمینی برق تولیدی اقدام می کند.
حبیبی با اشاره به تقسیم بندی کشوری سانا، گفت: براساس این تقسیم بندی، کشور در چهار منطقه طبقه بندی شده که قزوین با توجه به وضعیت تابش بالای آفتاب در منطقه 2 قرار دارد.
معاون امور اقتصادی استاندار در پایان افزود: تمامی نقاط استان از ظرفیت تابش خوب آفتاب برای اجرای این طرح برخوردار بوده و تنها شهرستان آبیک به دلیل آلودگی ناشی از کارخانه سیمان از این موضوع مستثنی است.
استان قزوین دارای 6 شهرستان و 842 روستا است.
6101/8054* خبرنگار: هادی درزی رامندی** انتشار دهنده: رضا اسدی

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.