جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۲ طرح عمرانی و خدماتی در قزوین به بهره‌برداری رسید

کد خبر: ۱۳۴۳۰۳۶
۲ طرح عمرانی و خدماتی در قزوین به بهره‌برداری رسید

در سومین روز از دهه مبارک فجر، ساختمان مرکزی شرکت گاز استان قزوین در ۷ طبقه و ۶ هزار و ۳۰۰ متر مربع زیربنا در زمینی به مساحت سه هزار و ۲۰۰ متر مربع توسط استاندار قزوین مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

عملیات کنگ زنی این ساختمان در دهه مبارک فجر سال ۹۵ برزمین زده شده بود و برای احداث آن نیز ۲۳۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی این شرکت هزینه شده است.

این ساختمان شامل سالن جلسات، آمفی تئاتر با گنجایش ۳۰۰ صندلی و ۸۰ اتاق اداری بود و در منطقه مینودر قزوین واقع شده است.

دومین درمانگاه عمومی و تخصصی بزرگ و مجهز دندانپزشکی استان قزوین نیز روز دوشنبه توسط استاندار قزوین در منطقه ملاصدرا قزوین به بهره ‌رداری رسید.

این درمانگاه دندانپزشکی که ارایه کننده خدمات دندان شامل ارتودنسی، ایمپلنت، لامینت، ونیرکامپوزیت، بلیچینگ (سفید کردن دندان)، پریو (لثه) جرم گیری، عصب کشی، ترمیم و سایر خدمات داندانپزشکی است توسط بخش خصوصی و با ۶۳ میلیارد و ۳۷۵ میلیون ریال اعتبار مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما