امیر ارجمند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ساختمان اصلی این امامزاده یک بنای تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی است که تخریب نشده و سالم است.

وی اظهار داشت: در کنار ساختمان اصلی امامزاده در سال های گذشته ( حدود دو تا سه دهه قبل) یک شبستان کوچک احداث شده بود که اداره کل اوقاف و هیات امنای اوقاف با توجه به وضعیت سازه ای ناپایدار آن خواستار نوسازی و بهسازی آن بودند.

این مسئول گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین نیز پس از بررسی موضوع و درخواست های ارایه شده، برای نوسازی این بنا که در کنار ساختمان امامزاده ولی قرار دارد، مجوز صادر کرد.

وی در خصوص خبر کشف یک کتیبه تاریخی از بنایی که مجوز بهسازی آن صادر شده است نیز گفت: چنین چیزی صحت ندارد و کتیبه یاد شده از قبل در این بنا وجود داشت که پس از بازسازی در همان محل نصب می شود و یا به موزه مردم شناسی تاکستان منتقل خواهد شد.

ارجمند در پایان یادآور شد: بنای اصلی امامزاده ولی در سال های گذشته مرمت شده بود.

اخباری مبنی بر تخریب بخشی از بنای امامزاده ولی ضیاآباد و پیدا شدن کتبیه ای تاریخی مربوط به دوره ایلخانی از آن در شبکه های اجتماعی منتشر شده بود.

براساس نظر کارشناسان میراث فرهنگی، بنای امامزاده ولی که او را از نوادگان امام موسی کاظم (ع) می دانند از آثار مربوط به دوره سلجوقی است.

ضیاء آباد مرکزی بخشی به همین نام و از توابع شهرستان تاکستان است و در غرب استان قزوین قرار دارد.

۳۰۱۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.