دبیر ستاد توسعه فن‌آوری‌های آب، خشک‌سالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) باید به‌واسطه بین‌المللی بودن خود افق دید خود را بیشتر کند، گفت: با نگاه بین‌المللی در این دانشگاه می‌توان مسائل مختلف را در حوزه کلان مورد توجه قرار داد چرا که پتانسیل‌های استان قزوین از نظر علمی بسیار بالاست با این حال باید برند فن‌آوری دانشگاه بین‌الملل تقویت شود.
به گزارش ایسنا منطقه قزوین، نشست هم‌افزایی دانشگاه و صنعت در حوزه آب، محیط‌زیست و کشاورزی با حضور برومند معاون پژوهش و فن‌آوری وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فن‌آوری‌های آب، خشک‌سالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری، محمد سیف مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت معاونت پژوهش و فن‌آوری وزارت علوم و مدیران ملی و استانی وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان محیط‌زیست و دانشگاه‌های استان در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد.
نادرقلی ابراهیمی در این نشست با بیان اینکه دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) باید به‌واسطه بین‌المللی بودن خود افق دید خود را بیشتر کند، اظهار کرد: با نگاه بین‌المللی در این دانشگاه می‌توان مسائل مختلف را در حوزه کلان مورد توجه قرار داد چرا که پتانسیل‌های استان قزوین از نظر علمی بسیار بالاست با این حال باید برند فن‌آوری دانشگاه بین‌الملل تقویت شود.
وی افزود: وجود 3000 دانشجوی مقطع ارشد و دکتری که 40 درصد ظرفیت دانشجویان این دانشگاه را شامل می‌شود پتانسیلی بزرگ برای دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) محسوب می‌شود حال سؤال اینجاست چند درصد پایان‌نامه‌های این دانشگاه به رفع مشکلات این استان اختصاص یافته است؟!
دبیر ستاد توسعه فن‌آوری‌های آب، خشک‌سالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری تصریح کرد: می‌توان در کنار بحث ارتباط دانشگاه با صنعت موضوع ارتباط دانشگاه با مردم را هم مورد توجه قرار داد چرا که موضوع بسیار مهم و حائز اهمیتی است و پیش برنده بسیاری از دغدغه‌ها و موضوعات جامعه خواهد شد.
وی با بیان اینکه معاونت علمی ریاست جمهوری یک ستاد است که بازوان آن 4000 شرکت دانش‌بنیان در سطح کشور هستند، ادامه داد: متأسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم به‌صورت آمایشی در حوزه‌های مختلف برنامه‌ریزی کنیم لذا نیازمند جریان سازی برای حوزه فن‌آوری هستیم.
ابراهیمی پیشنهاد داد: برگزاری جلسات هم‌اندیشی نیز در این میان بسیار مفید است با این حال پیشنهاد می‌کنم در آینده‌ای نزدیک جشنواره ایده‌پردازی استارت‌آپ در خصوص مشکلات استان قزوین و مشکلات کشور در دانشگاه بین‌المللی امام مورد توجه قرار بگیرد.
دبیر ستاد توسعه فن‌آوری‌های آب، خشک‌سالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری عنوان کرد: هر چند تولید در محیط‌های بسته، کنترل‌شده و گلخانه‌ها بخش اعظمی از مصرف آب را کاهش می‌دهد اما در این میان مشکلات تبخیر نیازمند ورود طرح‌های فن آورانه است.
این مسئول با اشاره به مشکلات موجود در گلخانه‌ها عنوان کرد: در حال حاضر در گلخانه‌های استان قزوین نیز موضوع تبخیر مطرح است به‌گونه‌ای که در گلخانه‌های این استان یک‌وهشت دهم میلی‌متر در روز تبخیر وجود دارد.
ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: از هر روشی که بتواند یک نفر را وارد عرصه کار کند باید استقبال کرد لذا به‌شدت از هر طرح فن آورانه که بتواند مشکلات موجود را حل و مسیر جدیدی را باز کند حمایت می‌کنیم.
به گزارش ایسنا، در ادامه مسئولان و اساتید استان به بیان دیدگاه‌های خود در حوزه آب، محیط‌زیست و کشاورزی استان قزوین پرداخته و راهکارهای خود را در این زمینه ارائه کردند.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.