به گزارش ایرنا ابوالفضل یاری روز شنبه در نشست ضرورت آینده پژوهی در سیاستگذاری و برنامه ریزی که با حضور مدیران کل دستگاه های اجرایی در باغستان جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد، افزود: این نشست در همکاری مشترک با پژوهشکده آینده پژوهی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) به منظور برنامه ریزی و سیاستگذاری بهتر برای حل چالش های استان در آینده برگزار شده است.
وی اضافه کرد: یکی از دلایل ورود به حوزه آینده پژوهی، بی ثباتی در برنامه ریزی ها، نبود آینده روشن و پیش بینی غیر دقیق از وضع آینده است که موجب تشکیک در امور و تعطیلی بسیاری از کارها می شود.
یاری ادامه داد: امروزه طرح های بزرگی در کشور و استان در حال اجرا هستند اما بدون انسان های آینده محور نمی توانند موجب رشد و توسعه شوند.
وی، شناسایی، آموزش و تربیت فعالان آینده محور، شبکه سازی و ایجاد ارتباط با بخش های مختلف، برنامه ریزی برای چالش های استان ، افزایش سرمایه اجتماعی و فرهنگ عمومی را از جمله مواردی عنوان کرد که باید در سیاستگذاری و برنامه ریزی از بعد آینده پژوهی مورد توجه قرار گیرد.
یاری ادامه داد: استان قزوین از نظر سرمایه انسانی از سال 94 به بعد در رتبه های انتهایی جدول کشوری قرار دارد و همین موضوع نشان می دهد اعتماد به دولت و سیاستگذاری های آن پایین است.
وی گفت: استان قزوین از نظر سرمایه اجتماعی نیز که یکی از آنها فضای کسب و کار است در رتبه پایینی قرار دارد و در حوزه گردشگری هم با وجود اهمیت بالای آن هیچ برنامه ریزی درست و دقیق آینده پژوهانه ای صورت نگرفته است.
این مسئول اظهار داشت: البته اگر آینده با اکوسیستم موجود استان تناسب نداشته باشد آینده خوبی نخواهیم داشت.
یاری افزود: قزوین جزو اولین استان هایی است که آمایش سرزمینی را طراحی کرده و همین آمایش ظرفیت خوبی برای سیاستگذاری و برنامه ریزی از نگاه آینده پژوهانه است.
7388* 6101
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.