به گزارش ایرنا، رضا جعفری روز چهارشنبه در مراسم افتتاح مرکز حمایت های روانی و اجتماعی دختران و خانواده در قزوین، افزود: مراکز یاد شده با اعتقاد به نقش بی بدیل زنان و دختران در تربیت نسل آینده و با رویکردی اجتماع محور ایجاد می شوند.
وی، یکی از اهداف سازمان بهزیستی را مداخله زود هنگام در خصوص جامعه هدف دانست و اظهار داشت: اگر خدمات ما در این زمینه به موقع و مناسب نباشد به طور قطع با آسیب هایی به مراتب شدیدتر و با هزینه های سنگین تری روبرو خواهیم بود.
جعفری ادامه داد: براساس تحقیقات انجام شده بسیاری از دختران در 24 ساعت اولیه پس از فرار آسیب می بینند و چنین مراکزی می تواند در کاهش و کنترل این آسیب ها بسیار موثر باشند.
به گفته این مسئول، در مراکز حمایت های روانی و اجتماعی دختران و خانواده با استفاده از متخصصان درون و برون سازمانی این آسیب ها به حداقل رسیده و با ارایه خدمات حقوقی، مددکاری، پزشکی، روانی و کمک به ادامه تحصیل تلاش می شود زمینه حضور دوباره آنان در جامعه فراهم شود.
جعفری با بیان اینکه سن این نوع آسیب ها در جامعه رو به کاهش است، یادآور شد: باید با رویکر هم افزایی در مناطقی که تولید آسیب می کنند به منظور کنترل و جلوگیری از افرایش آن، مداخله انجام شود.
وی ادامه داد: همچنین در مدارس نیز فضای اطمینان بخشی برای دانش آموزان دختر در معرض آسیب ایجاد شود تا بتوانند در صورت وجود مشکل آن را مطرح کنند.
مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی مختص کشور ما نبوده و در همه نقاط جهان نیز وجود دارد، گفت: نکته مهم در این رابطه مدیریت این آسیب ها است که باید با رویکردی مناسب کنترل شود تا زمینه جذب، و نه دفع آسیب دیدگان فراهم شود.
این مسئول در پایان افزود: متاسفانه آسیب های اجتماعی به یک پز اجتماعی تبدیل شده در حالی که باید با جنس آسیب به طور مستقیم روبرو و با نگاه علمی و منطقی کمک کرد و از شعارگرایی نیز پرهیز کنیم.
7388/8054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.