به گزارش ایرنا حسین پناهی آذر، چهارشنبه در آیین آغاز به کار طرح صدور روادید الکترونیک در فرودگاه بین المللی شیراز، راه اندازی این مرکز در فرودگاه شیراز پس از فرودگاه امام (ره) تهران را بیانگر اهمیت و جایگاه شیراز در زمینه گردشگری دانست و افزود: با راه اندازی این مرکز گردشگران و مسافران خارجی که وارد شیراز می شوند در کوتاه ترین زمان ممکن روادید خود را دریافت می کنند.
وی ادامه داد: بی شک سهولت در صدور روادید کمک به سهولت بیشتر در جذب گردشگر و ایجاد رونق اقتصادی است.
پناهی آذر، ضمن تاکید بر لزوم معرفی جاذبه های گردشگری فارس و شیراز در سطح بین المللی، اظهار داشت: با معرفی هرچه بهتر و بیشتر این جاذبه ها شاهد حضور گردشگران بسیاری از سراسر دنیا در این استان و شیراز خواهیم بود.
این مقام مسئول گفت: در کنار این کار، ضرورت دارد که زیرساخت های لازم برای جذب گردشگر نیز ایجاد شود که راه اندازی مرکز صدور روادید الکترونیکی در فرودگاه شیراز و توسعه پایانه های پروازهای خارجی این فرودگاه از جمله این اقدامات است.
او افزود: پایانه پروازهای خارجی فعلی فرودگاه شیراز در شان این شهر نیست و کار توسعه آن باید با شتاب بیشتری به اتمام برسد و آماده بهره برداری شود.

**برجام، سبب خروج کشور از انزوای بین المللی شد
معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه، برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را موفقیتی بزرگ برای خروج کشور از انزوای بین المللی دانست و افزود: تا قبل از توافق برجام قطعنامه های متعددی علیه کشورمان صادر شده بود و کشور در ذیل فصل هفت منشور سازمان ملل قرار گرفته است.
پناهی آذری ادامه داد: با وجود خروج آمریکا از برجام، دیگر طرف ها ضمن تقبیح اقدام آمریکا مبنی بر خروج از این توافق، همواره بر لزوم پایبندی به این توافق بین المللی تاکید کرده اند.
6122 /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.