پارسا قاسمی دوشنبه در گفت و گو با ایرنا فزود:‌اشیایی از جمله خمره و کوزه های سفلی، هاون و اجاق های پخت و پز همچنین نوع معماری بیانگر این موضوع است.
وی گفت: در این منطقه که وسعت آن 160 هکتار است به دلیل عدم تخصیص اعتبار مورد نیاز تنها در دو فصل یک در صد کاوش انجام شده است.
سرپرست تیم کاوش درمنطقه تل قلعه سیف آباد کازرون گفت: اگر متولیان مربوط بخواهند مراحل بعدی کاوش ادامه پیدا کند باید اعتبارات بلند مدت در نظر گرفته شود.

** کلنگ به دستان را مهار کنید
قاسمی بیان کرد چون افراد سودجو و قاچاقچی هرروز کلنگ به دست در این منطقه اقدام به حفاری و تخریب آثار می کنند ضرورت دارد که در حد امکان از این منطقه با ارزش و تاریخی حفاظت شود.
وی افزود:‌در این مرحله اعتباری که به ما اختصاص دادند 65 میلیون تومان است که هنوز هم پرداخت نشده است.
فرماندار کازرون در بازدید از این منطقه تاریخی گفت: باتوجه به اهمیت تاریخی بودن این منطقه ابتدا ما تلاش می کنیم تا سند این ملک را که در مالکیت منابع طبیعی است به میراث فرهنگی انتقال دهیم.
سید کمال علوی به ایرنا گفت: برای حفاظت ازاین سایت تاریخی میراث فرهنگی باید با توجه به اهمیت این منطقه نسبت به محصور کردن آن اقدام کند.
وی در زمینه اعتبارات گفت: تلاش می کنیم که اهمیت این منطقه را در بحث گردشگری به سازمان میراث فرهنگی منتقل و اعتبارات برای ادامه کاوش دریافت کنیم.
کازرون در 120 کیلومتری غرب کازرون است.
منطقه بیشاپورو تنگ چوگان در این شهرستان یکی از مراکز حکومت و استقرار ساسانیان بود که از سال ۲۲۴ تا ۶۵۱ میلادی (۴۲۷ سال) بر ایران فرمانروایی کردند.
خبرنگار:‌ناصر درخشنده ** انتشار دهنده:‌غلامرضا مالک زاده
7372/ 1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.