به گزارش ایرنا سید محمد علی افشانی، دوشنبه در آیین گشایش همایش ملی ریحانه النبی که در آستانه ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در شهرستان مُهر برپا شده است، افزود: برای اینکه بتوانیم الگوهای بی بدیل خود را در طول تاریخ بشریت بشناسیم و اینکه چگونه می توان در مسیر آنها حرکت کرد باید حتما مراحل زندگی آنها را با دقت مطالعه کنیم در غیر این صورت این امر آنگونه که شایسته است، میسر نیست.
وی، بیان کرد: تا زمانی که درک درست و واقعی از زوایای زندگی دخت گرامی پیامبر اکرم (ص) نداشته باشیم، نمی توانیم قدر جایگاه و مقام والای حضرت زهرا (س) را به خوبی درک کنیم و این مهم مستلزم توجه به سیره زندگی این بانوی بزرگوار است.
استاندار فارس ادامه داد: با شناخت دقیق خانواده پیامبر اکرم (ص) است که می توان به سعادت رسید و چگونه خوب زیستن را آموخت.
استاندار فارس به موقعیت شبه جزیره عربستان تا قبل از تولد دخت پیامبر گرامی اسلام (بیستم جمادی الثانی سال پنجم بعثت) اشاره کرد و گفت: اگر در آن زمان این ولادت فرخنده که معجزه تاریخ است، رخ نمی داد شاید امروز هیچ اثری از عربستان نمانده بود زیرا صحرای عربستان در طول تاریخ تنها درسی که به فرزندان خود آموخته بود این بود که 'بکش تا زنده بمانی'.
افشانی گفت: در آن هنگام که در شبه جزیره عربستان، ولادت دختر را مایه شرمساری و ننگ می دانستند، ولادت زهرای مرضیه موجب تحول و دگرگونی شد.
وی ادامه داد: فاطمه زهرا (س) وارث ارزش های خاندان خویش و اعتبار پدر شد، همانکه پدر دستش را می بوسید و این رفتار معلم بشریت در نظام قبیله ای بدوی، موجب دگوگونی عمیق در رفتار با دختران شد و به آنها آموخت که از رفتار خشن فرعونی دست بردارند.
استاندار فارس افزود: با پیوند فاطمه زهرا (س) با حضرت علی (ع) مهمترین خانه تاریخ بشریت شکل می گیرد، خانه ای که پدر و مادر و فرزندان معلمان بشریت هستند و در اوج عزت، درد مردم دارند و رنج و درد کشیدند تا دیگران درمان بیابند، فدا شدند تا حقیقت باقی یماند.
وی گفت: فاطمه (س) الکوی تاریخ بشر است که زیستن را در مبارزه و گفتن را در مکتب صداقت و حکمت آموخت و کودکی را در توفان و جوانی را در سیاست سپری کرد.
افشانی اضافه کرد: هر آنچه که مردان و زنان مسلمان باید از زندگانی دخت گرامی پیامبر اسلام بهره گیرند، ایمان، پارسایی، وفای به عهده، بردباری، دفاع از حق و بهره گیری از فضایل انسانی است.
وی افزود: حضرت زهرا (س) چهره درخشان زن مسلمان، فروغ تابان معرفت، نمونه روشن پرهیزگاری، الگوی بی بدیل مسلمانان و بانویی است که دفاع از عهد، وفاداری و صداقت را به بشریت آموخت و بدون تردید نام و سیره این بانوی بزرگوار برای همیشه تاریخ همچون گوهری تابناک بر تارک تربیت اسلامی می درخشد.
افشانی گفت: زهرا مرضیه (س) الگوی دختران، مادران، همسران و همه آزادگان تاریخ بشریت است.
دبیر منطقه ای همایش ملی ریحانه النبی هم گفت: بیش از 400 نفر از شخصیت های ملی، مذهبی و علمی، شماری از اندیشمندان داخلی و خارجی، شاعران و نویسندگان مطرح کشور و قاریان بین المللی در این همایش شرکت دارند.
تیمور قاسمی افزود: نخستین روز برپایی این همایش ملی (بیست و سوم اسفند) به بزرگداشت سفیران قرآنی اختصاص دارد.
وی بیان کرد: موضوع بحث این همایش در روزهای بیست و پنجم و بیست و ششم اسفندماه با عنوان قرآن و عترت از منظر اسلام شناسان ایران و جهان است.
قاسمی ادامه داد: برپایی نمایشگاه های قرآن و عترت، صنایع دستی و جشن های مردمی کوثر، ویژه ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) از دیگر برنامه های جانبی این همایش است.
او اظهار کرد: جشن های مردمی کوثر نیز که از بیست و دوم اسفند آغاز شده تا روز بیستم جمادی الثانی سالروز ولادت دخت گرامی پیامبر اکرم (ص) که مصادف با بیست و نهم اسفند و آخرین روز برپایی این همایش است، در سالن ورزشی شهدای دولت شهر و مرکز اسلامی فاطمیه شهر مُهر ادامه دارد.
شهرستان مُهر در فاصله 320 کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.
6118
خبرنگار: قاسم حاجی پور ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.