متخصص ریه گفت: با وجود تلاش‌های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای رفع کمبود اسپری‌های آسم، تحریم‌های بین‌المللی و ضعف مدیریت واردات باعث تداوم بحران تأمین داروهای حیاتی شده است.

به گزارش جماران؛ محمدرضا مسجدی، متخصص ریه و دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات گفت: مسئولان وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و نمایندگان مجلس بر وجود کمبود اسپری‌های آسم در بازار دارویی کشور تأکید دارند و اعلام کرده‌اند که برای رفع این کمبود در حال تلاش مستمر هستند، اما با این حال، محدودیت‌ها و تحریم‌های بین‌المللی روند تأمین داروهای حیاتی را سخت‌تر کرده است.

مهر نوشت؛ وی افزود: یکی از نکات نگران‌کننده این است که در حالی واردات بسیاری از اقلام دارویی و واکسن‌ها با مشکل مواجه است، اما واردات و توزیع محصولات دخانی همچنان آزاد است. این موضوع باعث پرسش‌هایی درباره مدیریت واردات و تأمین سلامت عمومی شده است.

به گفته مسجدی؛ باید با نگاهی عمیق‌تر و تصمیمات جدی‌تر، موانع واردات دارو و تجهیزات پزشکی به خصوص برای بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن مانند آسم رفع شود، تا سلامت مردم به ویژه بیماران آسیب‌پذیر حفظ شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.