خداداد اولیایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دانشجویان در رشته های مکانیک خودرو، برق صنعتی، طراحی دوخت، مهندسی فناوری مکانیک خودرو و مهندسی فناوری ابزار دقیق در حال تحصیل هستند.
وی بیان کرد: 600 نفر در رشته های مختلف کاردانی و کارشناسی مرکز آموزش علمی کاربردی فنی حرفه ای چابهار از سال1390 تاکنون دانش آموخته و جذب بازار کار شدند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان چابهار گفت: بیش از 50 تا 70 درصد دانش آموختگان این مرکز به دلیل نوع حرفه، رشته و نیاز جامعه جذب بازار کار می شوند.
وی اظهار داشت: برخی از دانش آموختگان با ثبت شرکت و یا جذب در ادارات مختلف و نیروگاه های برق مشغول به کار هستند.
اولیایی افزود: مرکز آموزش علمی کاربردی فنی حرفه ای چابهار در سال 1390 با 2 رشته مکانیک خودرو، الکترونیک و ابزار دقیق در مقطع کاردانی با جذب حدود 90 دانشجو آغاز بکار کرد.
وی آموزش و مهارت آموزی را بهترین راه برای اشتغال به کار نیروی انسانی جویای کار عنوان کرد و گفت: چابهار با توجه به ظرفیت گردشگری، اقتصادی و کشاورزی نباید افراد بیکار داشته باشد.
اولیایی گفت: مرکز آموزش فنی وحرفه ای چابهار از سال 1373 دوره های آموزشی و مهارت آموزی را آغاز کرده است و سالانه بیش از هزار نفر از پسران و دختران را در رشته های مختلف آموزش داده است.
به گزارش ایرنا شهرستان چابهار از توابع استان سیستان و بلوچستان با 260 هزار نفر جمعیت از شمال به شهرستانهای نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به بندر کنارک متصل است.
بندر زیبای چابهار واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، شش دهستان و 549 آبادی دارای سکنه تشکیل شده است.
3043**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.