عباس حسنی روز شنبه به مناسب هفته ملی مهارت و ترویج آموزش های فنّی و حرفه ای(31 تیر الی 6 مرداد) به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد کار آموز در 63 دوره آموزشی شرکت کردند و 95 درصد آنان موفق به اخذ گواهینامه مهارت شدند.
وی افزود: با هدف تحقق سیاست های دولت در تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر مورد نیاز بازار و تحقق اقتصاد مقاومتی برای ایجاد اشتغال ، دوره های آموزشی برگزار شده است .
این مسئول برگزاری دوره های آموزشی را رایگان عنوان کرد و یادآور شد: آموزش های ارائه شده شامل رشته های فنی، کشاورزی ، خدماتی ، هنری و حرفه ای از جمله طراحی، دوخت ، آشپزی ، صنایع دستی و هنری ، رایانه ، پرورش گیاهان دارویی و قارچ ، امدادگری ، جوشکاری و برق است.
حسنی اظهار داشت: این افراد زیرنظر مربیان مجرب در یک مرکز ثابت و 6 کارگاه ثابت و چهار کارگاه آموزش شهری و سه کارگاه آموزش سیار روستایی و عشایری آموزش دیدند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای ابرکوه خاطرنشان کرد: در این مدت در واحد آموزش سیار شهری در محل پایگاه‌های مقاومت بسیج و مساجد دوره ‌های آموزشی کیف دوز چرمی، لباس ، مانتو دوزی و رایانه برای 255 نفر در قالب 25 دوره و 48 هزار نفر ساعت آموزش برگزار شده است.
وی با اشاره به اهمیت آموزش فنی و حرفه ای به ساکنان مناطق روستایی و عشایری برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی تصریح کرد: در واحد آموزش روستایی و مناطق عشایری نیز رایانه ، کیف دوزی ، قالی باف ، قلاب باف ، ربان دوزی ، مانتو دوزی برای 150 نفر در قالب 10 دوره آموزشی و 27هزار نفر ساعت آموزش برگزار شد.
مرکز فنی و حرفه ای ابرکوه از سال 1382خورشیدی با داشتن یک مرکز ثابت و 10مرکز سیار شهری و روستایی ، کارگاه صنایع و جوار دانشگاهی تاکنون ، سه میلیون و 200 هزار نفر ساعت آموزش به افراد جویای کار ارایه کرد که 11هزار و 100 نفر موفق به اخذ گواهینامه مهارت آموزی شدند.
مرکز شهرستان 53 هزار نفری ابرکوه در140 کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
7540/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.