رضا اربابی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ساکنان این منازل توسط نیروهای امدادی هلال احمر در چادر اسکان داده شدند.
وی گفت: طغیان روخانه های محلی و جاری شدن سیلاب در این مدت به تاسیسات زیربنایی و مزارع کشاورزی شهرستان های سراوان، ایرانشهر، نیکشهر، فنوج، کنارک، سرباز و چابهار خسارت وارد کرد.
وی بیان کرد: این سیلابها چندین راه روستایی و اصلی در جنوب استان را بست که تعدادی از آنها بازگشایی شد و هفت راه درشهرستان های نیکشهر، فنوج و دلگان هنوز بازگشایی نشده است.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان همزمان با وقوع سیلاب از 6 تا 11اسفندماه در جنوب این استان 528 نفر از مردم شهرستان های سراوان، نیکشهر، فنوج، کنارک، سرباز، چابهار و ایرانشهر توسط نیروهای هلال احمر در چادر اسکان داده شدند.
رسول راشکی افزود: با توجه به شدت سیلاب علاوه بر اسکان سیل زدگان؛ نیروهای هلال احمر به 645 نفر آسیب دیده نیز خدمات رسانی کردند.
وی توزیع 106تخته موکت، 120 دستگاه چادر امدادی، 271 تخته پتو، 168کیلوگرم نایلون، 79 شعله فانوس و والر و 656 قوطی انواع کنسرو را از جمله اقلام توزیع شده میان مردم سیل زده جنوب استان ذکر کرد.
مرتضی فرجی کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: بارندگی تا امروز به ویژه در نواحی جنوبی این استان تداوم دارد.
وی تصریح کرد: در این مدت احتمال بارش در محدوده شهرستان های فنوج، قصرقند، نیکشهر، غرب سرباز و ارتفاعات جنوبی دلگان، بزمان، ایرانشهر و سراوان بیشتر است به طوری که در برخی مناطق سیلابی شدن مسیل ها و آبگرفتگی معابر رخ خواهد داد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به لحاظ شرایط جغرافیایی و وسعت زیاد در برخی مواقع همزمان چندین پدیده از جمله توفان، خشکسالی، بارندگی، سیل و مواج شدن دریا را تجربه کرده است.
7316 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.