سیدمجتبی طباطبایی زاده روز جمعه در گفت و با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از صبح امروز و با نتیجه دار شدن پیگیری ها، روند خروج زائران حسینی اربعین از کشور پاکستان افزایش یافته و دیگر شاهد مشکلات و مصائب روزهای گذشته در مرز پاکستان نیستیم.
وی ادامه داد: دولت پاکستان با حفظ حرمت انسانی در حال خدمت رسانی به زوار است و مقرر شده تا با تدبیر خود و در صورت امکان، ماموران گذرنامه با حضور در داخل اتوبوس های زوار، امور گمرکی آنان را انجام دهند تا دیگر زمان زیادی از زوار تلف نشود.
وی تاکید کرد: متاسفانه در روزهای گذشته و با توجه به بروز برخی سوءتفاهم ها، عده زیادی از زائران اربعین، در داخل کشور پاکستان محبوس شده و امکان خروج به سختی فراهم می شد که هم اینک شاهد تردد روان و قابل قبول آنان هستیم.
طباطبایی از زحمات و پیگیری های همه مسئولان استانی، شهرستانی، نظامی، ستاد مردمی اربعین و به ویژه رسانه ها قدردانی کرد.
به گفته رئیس ستاد اربعین سیستان و بلوچستان افزون بر 150 زائر پاکستانی عتبات عالیات از ابتدای امسال تا کنون از مرز میرجاوه وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شده اند.
علی اصغر میرشکاری اظهار داشت: افزون بر 30 هزار نفر از این زوار در ایام محرم و صفر از طریق مرز میرجاوه وارد سیستان و بلوچستان شده اند.
وی بیان کرد: همچنین 270 دستگاه اتوبوس پاکستانی حامل زائران تا کنون از طریق مرز میرجاوه وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شده است.
وی افزود: 2 تیم بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مرز میرجاوه و زائر سرای امام رضا(ع) زاهدان به منظور خدمات رسانی به زوار پاکستانی مستقر هستند.
وی تصریح کرد: بیش از هزار و 300 کودک پاکستانی تا کنون واکسینه شده اند.
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: حدود هفت هزار نفر از این استان تا کنون در سامانه سماح به منظور شرکت در پیاده روی اربعین نام نویسی کرده اند.
میرشکاری اظهار داشت: هزار و 538 نفر از اتباع افغانستان برای نخستین بار امسال به منظور شرکت در پیاده روی اربعین نام نویسی کرده اند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان تنها راه ارتباطی پاکستان به حوزه آسیای میانه، اروپا و نیز کشور عراق و قلب آن یعنی کربلا است که مرز این استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به روی زوار پاکستانی برای رسیدن به این قلب زمین باز شده است.
زوار پاکستانی در راه رسیدن به سر منزل مقصود پا بر خاک سیستان و بلوچستان گذاشته و شبی را در این استان سپری می کنند.
فرهنگ غنی و عشق و علاقه مردم ایران زمین به ویژه مردم دیار نخل و آفتاب به سرور و سالار شهیدان سبب شده تا از این کاروان ها همچون برادر و میهمانی عزیز پذیرایی کنند تا احساس غربت نداشته باشند.
میرجاوه در 75 کیلومتری شرق زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در همسایگی پاکستان واقع شده است.
ایران اسلامی از طریق استان سیستان و بلوچستان افزون بر 900 کیلومتر مرز زمینی با کشور پاکستان دارد.
7314**3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.