تیمور باقری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ورود این زائران پاکستانی به خاک ایران اسلامی در این مدت با اتوبوس و پای پیاده انجام شده است.
وی افزود: هفت هزار و 744 زائر با 176 دستگاه اتوبوس پاکستانی و هشت هزار و 984 زائر به صورت پیاده در این مدت از مرز میرجاوه وارد سیستان و بلوچستان شدند.
وی بیان کرد: امسال هیچ گونه افزایش قیمتی در نرخ کرایه اعزام زائران انجام نشده است.
وی تصریح کرد: با توجه به لزوم انجام سفرهای ضابطه مند، مسافران و زائران از طریق کاروان های اعزامی برای انعقاد قرارداد سفر به انجمن های صنفی شرکتهای مسافری مراجعه کنند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: همچنین چهار هزار و 863 زائر سیستان و بلوچستانی با 112 دستگاه اتوبوس در این مدت به مرزهای غربی کشور جابه جا شدند.
باقری اظهار داشت: همچنین تعدادی از زائران سیستان و بلوچستان با استفاده از خودروی شخصی به مرزهای شرقی کشور برای عزیمت به کربلای معلی مراجعه کردند.
وی بیان کرد: سال گذشته 42 هزار زائر پاکستانی برای شرکت در مراسم محرم و اربعین از طریق مرز میرجاوه وارد ایران شدند که امسال پیش بینی می شود این آمار افزایش یابد.
وی تاکید کرد: امکانات لازم برای استراحت این زائران در پایانه مرزی میرجاوه پیش بینی شده است.
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان نیز چندی قبل در نشست ستاد اربعین گفت: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده دستگاههای مختلف اجرایی، این استان با تمام امکانات آماده میزبانی از زائران پاکستانی عازم کربلای معلی هستند.
علی اصغر میرشکاری اظهار داشت: این استان یکی از کانون های مهم پذیرش زائران پاکستانی عازم عتبات عالیات است.
وی بیان کرد: موکب هایی در مرز میرجاوه برای پذیرایی و استقبال از زائران پاکستانی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: موکب هایی که به زائران امام حسین(ع) خدمات رسانی می کنند باید شناسنامه دار باشند تا در این زمینه با مشکلی رو به رو نشویم.
رئیس ستاد اربعین سیستان و بلوچستان گفت: این ستاد با همکاری تولیت آستان قدس رضوی بسته های فرهنگی از جمله یک جلد قرآن کریم با ترجمه اردو را در هنگام بازگشت زائران پاکستانی به کشورشان در مرز میرجاوه به آنان اهدا می کند.
میرشکاری اظهار داشت: امنیت و سلامت زائران پاکستانی برای ستاد اربعین سیستان و بلوچستان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
وی بیان کرد: بستر انتقال زائران پاکستانی از طریق راه آهن از زاهدان تا اهواز فراهم است که در این زمینه اداره کل راه آهن جنوب شرق نیز اعلام آمادگی کرده است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان تنها راه ارتباطی پاکستان به حوزه آسیای میانه، اروپا و نیز کشور عراق و قلب آن یعنی کربلا است که مرز این استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به روی زوار پاکستانی برای رسیدن به این قلب زمین باز شده است.
زوار پاکستانی در راه رسیدن به سر مقصد معشوق پا بر خاک سیستان و بلوچستان گذاشته و گاه شبی را در این استان سپری می کنند.
فرهنگ غنی و عشق و علاقه مردم ایران زمین به ویژه مردم دیار نخل و آفتاب به سرور و سالار شهیدان سبب شده تا از این کاروان ها همچون برادر و میهمانی عزیز پذیرایی کنند تا احساس غربت نداشته باشند.
میرجاوه در 75 کیلومتری شرق زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در همسایگی پاکستان واقع شده است.
ایران اسلامی از طریق استان سیستان و بلوچستان افزون بر 900 کیلومتر مرز زمینی با کشور پاکستان دارد.
3042**3213 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.