به گزارش روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان علی اوسط هاشمی روز دوشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در زاهدان اظهار داشت: برای جذب سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان باید مزیت های رقابتی ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه مدیران باید به گونه ای برنامه ریزی کنند که هر سرمایه گذار بخش خصوصی طی یک ماه بتواند کارگاه خود را راه اندازی کند.
وی به دستگاههای متولی امر سرمایه گذاری، امور مالیاتی، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی تاکید کرد در سیستان و بلوچستان انتفاعی بیندیشند.
وی بیان کرد: سرمایه گذاران در حوزه های مختلف با آگاهی کامل از مزیت های اقتصادی در مناطق مختلف اقدام به سرمایه گذاری می کنند لذا مدیران سیستان و بلوچستان به این موضوع توجه داشته باشند که بدترین نوع نگاه به کارآفرینی که وارد استان می شود این است که مدیران فکر می کنند که او نسبت به مسائل آگاهی ندارد.
وی با اشاره به بازنگری و روان سازی قوانین از سوی دبیرخانه این شورا، بی ثباتی، بی اطلاعی و عملکرد غیرکارشناسی در جذب سرمایه گذاران را غیرقابل قبول عنوان کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اخذ استعلام ها از سوی سرمایه گذاران در بخشهای مختلف از جمله انتخاب زون انرژی های نو، ایجاد گلخانه، پرورش ماهی، میگو و غیره روان سازی و تسهیل شود.
هاشمی در خصوص گلایه شماری از کارآفرینان اقتصادی در مباحث مالیاتی افزود: اندیشیدن به مالیات به صورت صرف درست نیست در ابتدا باید ایمان مردم نسبت به مالیات تقویت شود در این صورت خود مردم در این زمینه خودجوش عمل خواهند کرد.
وی با اشاره به کمبود 600 مگاوات برق تولیدی در سیستان و بلوچستان افزود: زیرساخت های بخش برق در دولت تدبیر و امید با قوت در حال پیشرفت است.
وی ادامه داد: نیروگاه 540 مگاواتی توسط سرمایه گذار بومی استان مقیم تانزانیا کلنگ زنی شد که تقاضای افزایش به 730 مگاوات را دارد.
وی اضافه کرد: تجهیزات مورد نیاز این نیروگاه در گمرک آماده است و سرمایه گذار اعلام کرده که تا 6 ماه آینده آماده تولید برق خواهد بود.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اطمینان می دهم که زیرساخت های حمل و نقل ترکیبی، برق، آب، راه آهن و گاز رشد خوبی در استان خواهد داشت.
هاشمی در خصوص مبادله سوخت و واردات دام به کشور از طریق مرزهای مشترک با همسایگان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: برای تامین سوخت مورد نیاز مشکلی وجود ندارد و این موضوع در قالب تعاونی مرزنشینان و اتاق بازرگانی از سوی دستگاههای متولی برنامه ریزی شود.
هاشمی بر ایجاد شعبه های بانکی در تمام دروازه های اقتصادی استان و روان سازی امور بانکی در مرز میلک و میرجاوه تاکید کرد.
وی افزود: برای کسب مجوز صدور ویزا در محل پایانه های مرزی رسمی تلاش می کنیم که بدون مراجعه به کنسولگری و همانند فرودگاههای بین المللی ویزای یک ماهه در محل پایانه مرزی، هنگام ورود مسافر صادر شود.
وی بیان کرد: لغو روادید در مرز مشترک با کشورهای همسایه در صورت توافق دولت ها در روابط میان سرمایه گذاران و تجار بسیار موثر خواهد بود.
وی بررسی شاخص های فضای کسب و کار در سیستان و بلوچستان را مورد تاکید قرار داد و گفت: این شاخص ها باید مورد بررسی قرار گیرند تا مشخص شود که در کدام بخش با مشکل مواجه هستیم و برای هر کدام دبیرخانه، بخش خصوصی و دولت راهکار لازم را ارائه دهند.
وی در رابطه با مشکلات واحدهای لبنی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: واحدهای دارای خط تولید جدید باید منطبق با میزان تولید شیر در استان فعالیت کنند و واحدهای زیان دهنده نیز تغییر کاربری دهند.
استاندار سیستان و بلوچستان در خصوص برخورد تقابلی و موضع گیری برخی از نمایندگان استان با دولت به جای تعامل گفت: درشت کلامی و انتقاد به تنهایی برطرف کننده مشکلات استان نیست زیرا مردم به انتقاد فکر نمی کنند و برای آنان اشتغال و فرصت سازی مهم است.
هاشمی اظهار داشت: بار مردم را بر دوش گرفتن تنها با عنوان نمایندگی مردم نیست، هر کس دغدغه مردم دارد باید به گونه ای اقدام کند که در امور آنان تسهیل شود.
3213**6081دریافت کننده: اکبر نوری** انتشاردهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.