به گزارش روز شنبه سازمان نوسازی مدارس کشور، مهراله رخشانی‌مهر به منظور بازدید از فضاهای آموزشی سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان صبح امروز به همراه تیمی متشکل از خیرین مدرسه‌ساز، مدیران و کارشناسان فنی که در قالب گروه‌های جهادی برای برآورد خسارات وارده به فضاهای آموزشی و بررسی فنی و تخصصی میزان و نوع آسیب‌ها تشکیل شده است، به سیستان و بلوچستان سفر کرد.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور از نزدیک وضعیت فضاهای آموزشی آسیب‌دیده را مورد بررسی قرار داده و با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش در این خصوص گفتگو کرد. وی همچنین پای صحبت‌های دانش‌آموزان این مدارس نشست و درخواست‌های آنان را شنید.

وی با اشاره به تاکید وزیر آموزش و پرورش مبنی بر رفع مشکلات و آسیب‌های ناشی از سیل اخیر در سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: شرایط ویژه این استان و کمبودها و معضلاتی که در حوزه‌های مختلف از قبل وجود داشته نگاه‌های زیادی را به خود معطوف کرده است. از جمله حضور و ورود موثر خیرین نیک‌اندیش که امیدواریم در این شرایط نیز این وفاق و همدلی بیش از پیش رقم بخورد و برای رفع مشکلات فضاهای آموزشی این مناطق گام موثر برداشته شود.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور ضمن قدردانی از همه تلاش‌های صورت گرفته در چند روز اخیر، ادامه داد: سیل ویرانگر اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان صحنه‌های دلخراشی را در برخی مناطق پدید آورده است که عزمی ملی، استانی و منطقه‌ای را به صورت جدی و جهادی می‌طلبد تا برای تسکین آلام عزیزان هموطن شبانه‌روزی تلاش شود.

وی تاکید کرد: حضور با برکت خیرین نیکوکار مدرسه‌ساز در بحران‌ها، همواره تسکین‌بخش آلام مردم و موجب دلگرمی مسئولان بوده است. خیرین مدرسه‌ساز ک مدرسه‌یار همواره یار و همراه دولتمردان بوده‌اند تا مشکلات مردم مناطق محروم و به ویژه هموطنان گرفتار در مشکلات پیش‌آمده زودتر مرتفع شود.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به میزان خسارات وارده به فضاهای آموزشی در این استان گفت: ۵۶ مدرسه با ۲۰۰ کلاس درس غیرقابل استفاده هستند که برآورد شده است برای بازسازی آن به اعتباری حدود ۴۰ میلیارد تومان نیاز است. همچنین ۲۸۶ مدرسه با برآورد حدود ۱۰ میلیارد تومان نیازمند تعمیرات اساسی است که می‌طلبد با مساعدت خیرین نیکوکار مدرسه‌ساز خیلی جدی و ویژه برای بازسازی آنها تلاش کنیم.

معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور به نمایندگی از وزیر آموزش و پرورش با سفر به سیستان و بلوچستان شرایط مدارس مناطق سیل‌زده جنوب استان را مورد بررسی و ارزیابی میدانی قرار داد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.