مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آبرسانی به ۱۸۵ روستای مجتمع شهید سلیمانی چابهار با اعتبار هزار و ۶۶۳ میلیارد ریال و جمعیت بهره بردار ۵۴ هزار نفر و طرح آبرسانی به مجتمع مچان سرباز با ۱۴ روستای زیرپوشش و هزینه ۷۱ میلیارد ریال از جمله این پروژه‌ها است.

عبدالاحد ریگی گفت: مجتمع ۵۲ روستایی چابهار با ۱۹ هزار نفر بهره بردار نیز کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

وی افزود: اجرای خط انتقال آب مجتمع ریگ ملک شهرستان میرجاوه با هزینه ۵۱ میلیارد ریال، عملیات اجرای تاسیسات آبرسانی به مجتمع حاجی آباد کوران شهرستان مهرستان با هزینه ۴۸ میلیارد ریال و اجرای خط انتقال و شبکه توزیع همت آبادشکاری شهرستان خاش با هزینه ۱۹ میلیارد ریال از دیگر طرح‌های راه اندازی شده توسط رییس مجلس شورای اسلامی، وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است.

وی افزود: همچنین کلنگ همزمان ۱۰ پروژه آبرسانی با هزینه‌ای بالغ بر هزارو ۴۳۱ میلیارد ریال به زمین زده شد.

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و رضا اردکانیان شامگاه دوشنبه به منظور بررسی روند سیلاب سیستان و بلوچستان وارد چابهار شدند.

بازدید از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان و شرکت در شورای اداری شهرستان‌های کنارک و چابهار از جمله مهمترین برنامه‌های سفر رییس مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو به جنوب این استان است.

سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز به منظور بازدید از مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان وارد چابهار شده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران به منظور بازدید و تسریع در روند امدادرسانی توسط نیروهای نظامی به سیل زدگان به این استان سفر کرده است.

وی اکنون در حال بازدید از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان است.

همچنین سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور بازدید از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان شامگاه دوشنبه وارد چابهار شده است.

محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز سه‌شنبه به منظور بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه کنارک و سپس عازم نیکشهر شد.

رییس سازمان اورژانس کشور نیز دیشب به منظور بازدید از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان و نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و فوریت‌های پزشکی به این استان سفر کرده است.

بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استان‌ها شده است.

شرایط در  سیستان و بلوچستان از سایر استان‌ها وخیم‌تر اعلام شده به طوری که میزان بارش‌ها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان را در پی داشته است.

در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.

امدادرسانی به روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد و یا قایق امکان پذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.