ضیاالحق هاشمزهی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا و قدردانی از تلاش های شبانه روزی بخشداران، مسوولان ادارات و قشرهای مختلف مردم برای خدمات رسانی به حوادث احتمالی اظهار داشت: بارندگی ها از روز گذشته در نقاط مختلف شهری و روستایی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

وی بیان کرد: براساس اعلام اداره هواشناسی در ۲۴ ساعت گذشته در شهر نیکشهر۲۵/۸ میلیمتر، اسپکه ۳۳، بنت ۱۱۵، دستگرد ۱۳۶، پیپ ۱۳، ایستگاه جهاد کشاورزی ۳۰، چانف ۲۷/۸، کشیگ ۲۱، مخت ۳۵، هیچان ۴۲، قصرقند هفت و هلنچکان ۹ میلیمتر باران باریده است.

وی گفت: خانوارهای در معرض آسیب در محله کشکور بنت از روز گذشته و دیشب جابجا شده و در نقطه امن اسکان داده و بخشدار بنت بصورت شبانه روزی اوضاع را رصد و هماهنگی ها را انجام می دهد.

فرماندار نیکشهر ادامه داد: سه مادر باردار از بستر رودخانه های شهرستان نیکشهر بسلامت و امنیت کامل در ۱۲ ساعت  گذشته عبور و انتقال داده شدند.

 هاشمزهی تصریح کرد: یک مادر باردار با تدبیر بخشدار بنت از بستر رودخانه نیامکند انتقال و تحویل اورژانس شد و همچنین مادر باردار دوم  که با یک دستگاه پژو به همراه خانواده قصد عبور از رودخانه کوچینک بخش مرکزی را داشتند و خودرو در اب گیر کرده و در وضعیت بسیار نامناسبی بود، با واکنش اضطراری تیم بحران شهرستان نجات یافته و تحویل اورژانس شدند.
وی افزود: مادر باردار سوم هم اکنون با درایت تیم بحران شهرستان و بخشدار مرکزی و مشارکت مردمی از بستر رودخانه مخت عبور و تحویل اورژانس شد که جا دارد در این رابطه  از اقدامات بموقع تیم بحران شهرستان و پیگیری های مجدانه معاون عمرانی فرمانداری تقدیر شود.

وی بیان کرد: نیروهای امدادی و اداری به ویژه گروه‌های هلال احمر، راه و راهداری، بهداشت و درمان، شهرداری، دهیاران و سایر نهادهای این شهرستان به خدمات‌رسانی شبانه روزی در بارندگی‌ها مشغول هستند.

وی ادامه داد: تعیین شیفت شبانه روزی در محل فرمانداری بمنظور پاسخگوئی لازم به مردم نیز انجام و  وضعیت عناصر عملکردی و دستگاه های عضو شورای بحران از حیث لجستیکی، منابع انسانی، سنجش میزان آمادگی، مدیریت و پیشگیری، کاهش آسیب و واکنش اضطراری در سطح  شهرستان نظیر هلال احمر، اداره برق، اداره راه، مخابرات و شهرداری های تابعه ارزیابی شده است.

رییس ستاد مدیریت بحران نیکشهر از آمادگی تمامی دستگاه های امدادو نجات و اورژانس و تامین تجهیزات و وسائل امدادی در مراکز بخش ها خبر داد و خاطرنشان کرد: کنترل لحظه ای وضعیت بارندگی از طریق بخشداران و دستگاه های عضو مدیریت بحران و ارائه راهبرد کارشناسی، اعلام هشدارهای جوی، با هدف آگاهی بخشی به جامعه هدف از طریق بستر فضاهای مجازی، لایروبی اراضی جذب آب ناشی از رهاسازی سد خیرآباد را از دیگر تمهیدات در مقابله با هرگونه خسارت از بارندگی ها و جاری شدن سیلاب عنوان کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.