دکتر سید محمد هاشمی شهری روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مداخلات کاهش آسیب و انگیزشی، مشاوره‌های روانشناختی و پیشگیری از اعتیاد در ۲۰ مرکز کاهش آسیب و MMTدانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حال انجام است.

وی ادامه داد: کارشناسان این دانشگاه علاوه بر خدمات کاهش آسیب در مراکز  کلینیک‌های سیار در حاشیه شهرهای سیستان و بلوچستان بسته‌های کاهش آسیب شامل سرنگ، سوزن و سلیر اقلام پیشگیری از بیماری‌های واگیر را بین معتادان متجاهر توزیع می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: حدود پنج درصد زنان باردار سیستان و بلوچستان معتاد هستند که برای درمان آنان بسترهای لازم فراهم شده و هیچ هزینه‌ای بابت درمان از آنها دریافت نمی‌شود.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه داوطلبان سلامت گفت: این داوطلبان با حضور در نقاط پرخطر و شناسایی معتادان متجاهر آنان را به مراکز کاهش آسیب معرفی و مورد حمایت قرار می‌دهند.

هاشمی تاکید کرد: اجرای طرح مداخلات اجتماع محور با حضور روانشناسان بالینی مراکز خدمات جامع سلامت در محلات حاشیه نشین شهر استمرار دارد.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده است.
شهرستان‌های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان‌های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان‌های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.