در این ملاقات محمد جواد ظریف، معاون راهبردی رییس جمهور و سید عمار حکیم، رییس جریان حکمت ملی عراق، راجع به مسائل و علایق مشترک ایران و عراق و موضوعات روز جهان به ویژه دنیای اسلام تبادل نظر کردند.

به گزارش جماران؛ محمد جواد ظریف، معاون راهبردی رییس جمهور در دومین برنامه سفر خود به عراق با سید عمار حکیم، رییس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفتگو کرد.

در این ملاقات دو طرف راجع به مسائل و علایق مشترک ایران و عراق و موضوعات روز جهان به ویژه دنیای اسلام تبادل نظر کردند.

محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رییس جمهور، به دعوت رسمی سید عمار حکیم و با هدف شرکت در سومین کنفرانس علمی و بین‌المللی چشم‌انداز آینده پیروان اهل‌بیت(ع) در بغداد، به کشور عراق سفر کرده و قرار است در حاشیه این کنفرانس با مقامات عالی‌رتبه عراق نیز دیدار و گفتگو داشته باشد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.