عباس علی آبادی روز چهارشنبه در حاشیه همایش بین المللی سالانه انجمن مهندسان مکانیک ایران در دانشگاه سمنان در گفت و گو با ایرنا، افزود: ایران اسلامی امروز در شرایطی است که بیش از گذشته به خودکفایی نیاز دارد.
وی با بیان این که توجه به نهادها و مراکز علمی در مسیر استقلال کشور به عنوان حلقه زنجیره علم به دستاوردِ قابل اتکا راهگشا و ضروری است، اظهارداشت : با محوریت شرکت مپنا به عنوان یکی از بزرگترین منابع علمی و دانش بنیان کشور، در شرایط کنونی حوزه های انرژی، دیجیتال و حمل و نقل بیش از دیگر حوزه ها نیازمند ورود دانش‌بنیان است.
علی آبادی با تاکید بر این که مصرف انرژی در ایران به شکل غیرطبیعی بالاست و در کنار آثار منفی زیست محیطی در روند تولید، حوزه انرژی باید با دستاوردهای علمی متحول شود، یادآور شد : هوشمندسازی روند تولید و مصرف انرژی در ایران می تواند کمک بزرگی به کاهش هزینه ها و کمک به حفظ محیط زیست باشد.
مدیرعامل شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران ، برقی سازی را یکی از راهبردهای مناسب برای حوزه هایی مانند حمل و نقل و انرژی برای کاهش هزینه ها دانست و خاطرنشان کرد: بهینه سازی این حوزه از طریق راهکارهای علمی و دانش‌بنیان می تواند به افزایش تولید ناخالص ملی نیز کمک کند.
وی با اشاره به اینکه ایران در بخش منابع، سرمایه گذاری و توانایی های تخصصی در حوزه انرژی در رتبه های بالای جهانی قراردارد، گفت: به دلیل پایین بودن قیمت، مصرف انرژی در ایران مطلوب نیست و روندی غیرمنطقی دارد.
علی آبادی تاکید کرد: با ورود شرکت های دانش بنیان نیاز است با علمی کردن بهبود روند تولید و روش های مصرف، به واقعی شدن ارزش انرژی در کشور کمک شود.
وی، برقی سازی و بهبود حوزه حمل و نقل را از بخش های مورد حمایت دولت در شرایط کنونی دانست که نیازمند ورود جدی شرکت های دانش بنیان است و گفت: فاصله ایران در این حوزه ها با دنیا زیاد نیست ولی برخی شهرهای کشور به خاطر شرایط این حوزه ها، از آلودگی زیست محیطی رنج می برند.
مدیرعامل شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران با اشاره به ضرورت ذخیره سازی انرژی برای توزیع منطقی مصرف، گفت: با توجه به قرارگیری استان سمنان در مرکز کشور و با داشتن مراکز علمی با درجه بالا، سمنان می تواند قطب مهم کشور دراین حوزه باشد و بخش مهمی از نیاز کشور را برطرف کند.
بیست و ششمین همایش بین المللی سالانه انجمن مهندسان مکانیک ایران که روز سه شنبه در دانشگاه سمنان آغاز شد، دستکم 10 مهمان خارجی از کشورهای آمریکا، کانادا، چین، استرالیا و انگلستان حضور دارند و برگزاری 13 کارگروه تخصصی و نمایشگاه تخصصی در 25 غرفه و 10 کارگاه تخصصی از دیگر بخش‌های مهم این همایش سه روزه است.
دانشگاه سمنان 13 هزار دانشجو و دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه یکهزار دانشجو و 2 مجله علمی پژوهشی دارد.
6103/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.